1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 - Multiplayer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez forzooey, Marzec 29, 2011.

  1. forzooey

    forzooey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem nową gre, przeszedłem single, chciałem pograć w multi, wyskoczyło mi żebym zaakceptował warunki regulaminu bla bla, potem podać adres e-mail i hasło, no i zatwierdź, chwile się łączy, a następnie wyskakuje komunikat, że Nie udało się stworzyć konta, spróbuj ponownie lub anuluj, coś nie tak robie? czy to "ich" wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    470
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    To musi byc ich wina. No chyba że coś źle zapisałeś swoje dane przy tworzeniu konta
     
  4. forzooey

    forzooey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na czym polega ta ich wina? kurde troche to irytujące, wydaje pieniądze na gre i nie mogę w nią grać ? e-mail i hasło podaje na pewno prawidłowo, kupiłem grę, wykupiłem gold, powiedziałem dziewczynie, że skonczył mi się przegląd w samochodzie i dziś nie moge przyjechać żeby tylko pograć :D a tutaj wałek..
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    617
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    ściągnij sobie update do gry,jest w dziale sklep w gł.menu gry-waży 1.7GB,miałem ten sam problem co ty więc spoko,

    pozdrawiam
     
  6. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Update to jest dodatek Vietnam . Dlatego tyle waży więc nie wprowadzaj go w błąd ! Pytanie . Masz powiązany gt z kontem EA ?
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    617
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    sorka,ale kocoboła napisałem,na faceboku jest ogłoszenie ; BFBCs.com is currently down because we also perform some maintenance to optimize our database performance. ETA 23:00 CEST -mają przerwe techniczną

    adam.....vietnam pack -to nie jest uptade gry???-bez niego nie zagrasz w bf2 online wogóle-wg. mnie to poprawiła sie mechanika gry
     
  8. w!lq

    w!lq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez dodatku vietnam można grać online, tyle tylko, że jest mało ludzi. Najczęściej są tam osoby, które dopiero co kupiły BFBC2. Po zainstalowaniu dodatku jesteś automatycznie przenoszony na nowsze serwery z większą ilością graczy.
     
  9. Lukos

    Lukos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Blok
    Wręcz przeciwnie - widać odwrót od DLC w kierunku podstawki - Vietnam się przejadł (niektórym) :) a co do "niemożności" grania po sieci - jeżeli dalej problem będzie się utrzymywał proponuję zadzwonić do obsługi technicznej EA - są tam na prawdę kumaci goście i na pewno doradzą/pomogą.
     

Wczytywanie...

Poleć forum