1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 - Multiplayer

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez forzooey, Marzec 29, 2011.

  1. forzooey

    forzooey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem nową gre, przeszedłem single, chciałem pograć w multi, wyskoczyło mi żebym zaakceptował warunki regulaminu bla bla, potem podać adres e-mail i hasło, no i zatwierdź, chwile się łączy, a następnie wyskakuje komunikat, że Nie udało się stworzyć konta, spróbuj ponownie lub anuluj, coś nie tak robie? czy to "ich" wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    To musi byc ich wina. No chyba że coś źle zapisałeś swoje dane przy tworzeniu konta
     
  4. forzooey

    forzooey Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na czym polega ta ich wina? kurde troche to irytujące, wydaje pieniądze na gre i nie mogę w nią grać ? e-mail i hasło podaje na pewno prawidłowo, kupiłem grę, wykupiłem gold, powiedziałem dziewczynie, że skonczył mi się przegląd w samochodzie i dziś nie moge przyjechać żeby tylko pograć :D a tutaj wałek..
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    ściągnij sobie update do gry,jest w dziale sklep w gł.menu gry-waży 1.7GB,miałem ten sam problem co ty więc spoko,

    pozdrawiam
     
  6. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Update to jest dodatek Vietnam . Dlatego tyle waży więc nie wprowadzaj go w błąd ! Pytanie . Masz powiązany gt z kontem EA ?
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    sorka,ale kocoboła napisałem,na faceboku jest ogłoszenie ; BFBCs.com is currently down because we also perform some maintenance to optimize our database performance. ETA 23:00 CEST -mają przerwe techniczną

    adam.....vietnam pack -to nie jest uptade gry???-bez niego nie zagrasz w bf2 online wogóle-wg. mnie to poprawiła sie mechanika gry
     
  8. w!lq

    w!lq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez dodatku vietnam można grać online, tyle tylko, że jest mało ludzi. Najczęściej są tam osoby, które dopiero co kupiły BFBC2. Po zainstalowaniu dodatku jesteś automatycznie przenoszony na nowsze serwery z większą ilością graczy.
     
  9. Lukos

    Lukos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Blok
    Wręcz przeciwnie - widać odwrót od DLC w kierunku podstawki - Vietnam się przejadł (niektórym) :) a co do "niemożności" grania po sieci - jeżeli dalej problem będzie się utrzymywał proponuję zadzwonić do obsługi technicznej EA - są tam na prawdę kumaci goście i na pewno doradzą/pomogą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum