1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 - odtwórz dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Daze, Kwiecień 5, 2010.

  1. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po ściągnięciu i wypaleniu gry pojawia mi się zapis jak w temacie.
    Ten sam problem co tutaj: http://xboxforum.pl/pomoc-f19/problem-z-bf-bc2-48590.html (chciałem tam napisać ale niestety temat zamknięty)
    Różnica jest tylko taka że ja mam LT więc powinno chodzić bez activate.iso .
    Co teraz powinienem zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Problem może polegać na słabej jakości płyt,zbyt szybka prędkość zapisu,lub ixtreme
    np.moze byc inny niż sądzisz.
     
  4. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatimy, prędkość 2x, inne gry (dragon rising, MW2) działają.
     
  5. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    tak samo mam i nie wiem co to jest. u kumpla nagrałem tą grę i działa bez żadnego problemu
     
  6. livingfear

    livingfear Guest

    skoro ty masz ixtreme 1.6 to nie pojdzie ci bbc2 bez pacza lub activate iso.
    Poza tym Daze jesteś pewien swojego ixtreme?
     
  7. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Ja mam 1.6 i pat****e i tak odtwórz dvd pisze
     
  8. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem pewien, bo MW2 działa bez niczego, tak jak ściągnąłem, tak wypaliłem i działa.
    To już druga wersja bad company 2 jaką ściągnąłem. Łącznie zmarnowałem na nią 4 płyty. Szkoda że na forum nie ma wersji tylko anglojęzycznej, wtedy może działało by wszystko.
     
  9. livingfear

    livingfear Guest

    cos na 100% robisz źle,a spróbuj nagrać activate iso na plytke i odpal te gre z która masz problem,jak jest dobrze wypalona,pomimo tego,że jest spaczowana to ci odpali za pomoca activate iso.

    daj pelny log,(zrzut ekranu z abgx)z tej gry.
    Możę ci nagrywarka siada?,
    dobrze zaznaczyłeś opcje w imgburn podczas nagrywania?.
     
  10. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko dobrze się wypala, przedwczoraj wypaliłem bad company - działa, wczoraj dragon rising - działa, teraz kolejną wersję (myślałem że poprzednia ma obraz zepsuty więc zassałem z innych linków) - nie działa.

    Wypakowałem ponownie i teraz jest splitvid valid, ale już tak miałem (bodajże za drugim razem) i gra i tak nie działa. Nie wiem także dlaczego za każdym razem, jak drugi raz puszcze przez obraz gry abgx'a to jest ss version 2 (trusted) a za pierwszym jest 1, oraz nie pokazuje wcześniejszych błędów.
     
  11. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Normalnie to by oznaczalo ze nie masz zpatchowanej gry, ale jak masz LT to powinno chodzic bez problemu. Byc moze masz inne przerobienie, ale jak nie to pewnie obraz jest uszkodzony albo sie cos nagralo zle. Sprawdzales obraz w abgx360 ? Zawsze to rob.
     
  12. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ten log wyżej to z jakiego jest programu?

    Tutaj zapodaje log, jaki jest zaraz po wypakowaniu i puszczeniu pierwszy raz przez abgx:

     
  13. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Mi taki komunikat pojawił się na nieprzerobionej konsoli i na orginale po włączeniu konsoli. Restart pomógł.
     
  14. Daze

    Daze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tutaj niestety restart nie pomaga. A konsola jest na pewno przerobiona bo wszystko inne działa. Tylko z tym bad company 2 są problemy.
    Jakie są jeszcze inne najnowsze gry? Ściągnę może coś innego z tymi samymi zabezpieczeniami co battlefield i będzie wszystko wiadomo.
     
  15. Jaro86

    Jaro86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprobuj z activate.iso - jesli gra odpali to bedziesz mial pewnosc ze cos nitak z ix
     
  16. golem94

    golem94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie odnosnie wersji SS.Czy w wersji Full PL jest wersja 2 czy 1 ? Do grania na livie potrzebna jest 2 a mi pokazuje 1. Czy ma ktos moze pliki potrzebne do zmiany na 2 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum