1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad company 2 PC Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sla0, Kwiecień 1, 2010.

  1. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zakupiłem na allegro kod do bad company 2, wpisałem go do ea download manager ściągnąłem grę i gdy próbuję instalować wyskakuje błąd w czym tkwi problem. Mam nadzieję że pieniądze nie poszły w błoto.
    Oto screen [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marinox

    Marinox Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeinstaluj grę . Powinno pomóc.
     
  4. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problem w tym, że nie mogę jej zainstalować
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Problem lezy po stronie kompa, zrob reinstalacje systemu i po problemie.
     
  6. Maniek123

    Maniek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może masz za słaby komputer ?
     
  7. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spróbuję przeinstalować system choć właśnie dzisiaj to robiłem bo miałem win 7 x64 a potrzebował x32
     
  8. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Teraz przeniosłem folder z tego gdzie ściągało do innego to wyskakuje takie coś [​IMG]
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Powiedz w jakim formacie pobrales gre. Obraz czy jak ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum