1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad company 2 problem online:(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez OROPAC, Luty 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam a wiec problem polega na tym ze podczas próby właczenie szybkiej gry cały czas wyskakuje mi komunikat ze nie znaleziono zadnej gry o co chodzi kumple tez nie moga mnie zaprosic do gry:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Zresetować grę, Xboksa i router. Odblokować porty w routerze. Też mi problem -_-'
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zrób tak jak kolega wyżej napisał :) a powinno być ok.
     
  5. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    a sciagnales plik vietnam ? ;] chyba 1,5 gb ma
     
  6. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sory ale nie kazdy wie jak sie odblokowuje port w ruterze?mam ruter neostrady
     
  7. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie
     
  8. patryk100x

    patryk100x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    to ściągnij to będzie ci hulać ;p
     
  9. OROPAC

    OROPAC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzieki bardzo moj LOGIn to ORO14 mozna cos zagrac pozdro
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum