1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bad company 2 problem/ pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez pulpet55, Luty 9, 2011.

  1. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    włączając grę wyskakuje mi na początku komunikat w stylu "plik zapisu wydaje się być uszkodzony i nie można go wczytać". Save z kampani mi się usunęło. Najbardziej denerwuje mnie, że jak wchodze w multi to mam na wszystkich broniach, szpilkach i adwersarzach te plusiki, tak jak bym je dopiero odkrył. Wejdę w grę to wybierając broń też mam te plusiki, mogę je usunąć, ale jak wyjdę z gry i wejdę jeszcze raz to cały czas tak samo. Czy da się to jakoś usunąć na zawsze jak to miałem tydzień temu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    nikt nie wie co jest przyczyną?
     
  4. Xaron

    Xaron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    hmmm a grasz multi czy single może jakąś aktualizacje Ci pobrało i coś nie do końca się ściągnęło
     
  5. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    a przede wszystkim pirat czy orginał? Moze uszkodziłeś plik zapisu? albo brat, jak masz :D albo po prostu serwery BC2 sa tak zapelnione ze takie bledy sie moga zdarzyc. Olej plusiki, w rozgrywce Ci to raczej nie przeszkadza :)
     
  6. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    gram multi oczywiście, oryginał. Brat napewno nie :p aktualizacje dawno temu pobierałem, zaczęło się to mniej więcej w czasie kiedy pobrałem dodatek SPECACT. Myślałem że ktoś mi poda łatwe rozwiązanie jak temu zapobiec, jeżeli nie to jakoś się z tym pogodzę :)
     
  7. Xaron

    Xaron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Bym na twoim miejscu spróbował pobrać jakąś inną aktualizację bądź usunąć obecną może coś pomoże :)
     

Wczytywanie...

Poleć forum