1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bad company 2 problem/ pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez pulpet55, Luty 9, 2011.

  1. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    włączając grę wyskakuje mi na początku komunikat w stylu "plik zapisu wydaje się być uszkodzony i nie można go wczytać". Save z kampani mi się usunęło. Najbardziej denerwuje mnie, że jak wchodze w multi to mam na wszystkich broniach, szpilkach i adwersarzach te plusiki, tak jak bym je dopiero odkrył. Wejdę w grę to wybierając broń też mam te plusiki, mogę je usunąć, ale jak wyjdę z gry i wejdę jeszcze raz to cały czas tak samo. Czy da się to jakoś usunąć na zawsze jak to miałem tydzień temu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    nikt nie wie co jest przyczyną?
     
  4. Xaron

    Xaron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    hmmm a grasz multi czy single może jakąś aktualizacje Ci pobrało i coś nie do końca się ściągnęło
     
  5. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    a przede wszystkim pirat czy orginał? Moze uszkodziłeś plik zapisu? albo brat, jak masz :D albo po prostu serwery BC2 sa tak zapelnione ze takie bledy sie moga zdarzyc. Olej plusiki, w rozgrywce Ci to raczej nie przeszkadza :)
     
  6. pulpet55

    pulpet55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    gram multi oczywiście, oryginał. Brat napewno nie :p aktualizacje dawno temu pobierałem, zaczęło się to mniej więcej w czasie kiedy pobrałem dodatek SPECACT. Myślałem że ktoś mi poda łatwe rozwiązanie jak temu zapobiec, jeżeli nie to jakoś się z tym pogodzę :)
     
  7. Xaron

    Xaron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Bym na twoim miejscu spróbował pobrać jakąś inną aktualizację bądź usunąć obecną może coś pomoże :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum