1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 - problem z grafiką

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez adik1234, Marzec 17, 2010.

  1. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Wczoraj kupiłem nową grę BFBC2. Pograłem około 2 godziny i działało bezproblemowo. Dzisiaj przed chwilą przez 1 godzinę działało bardzo dobrze, aż wyskoczyły na ekranie kolorowe (zielone itp.) paski, oraz gdy strzelałem np w ściane robiły się kolorowe plamy. Odrazu wyłączyłem konsole. Po ponownym włączeniu po około 20 - 30 sekund gry paski pojawiły się znowu. Grałem potem w mw2 i nic takiego nie zauważyłem. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje. Adik1234
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HD202

    HD202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mialem podobnie z Gears of War 2. Po pewnym czasie konsola dala mi do zrozumienia ze ma dosc i postraszyla mnie 1 czerwonym migajacym swiatelkiem (osobiscie nei wiem co to oznaczalo). Po 5h odpoczynku juz nie narzekala.
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie chcę cię straszyć ,bo być może to jednorazowy wybryk konsoli,ale możliwe że zbliża się E74...
     
  5. dawidov

    dawidov Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem coś podobnego przy Call of Duty MW2 niestety muszę cię zmartwić ale tak objawiał się koniec mojej konsoli ( później 3 czerwone diody )
     
  6. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to chyba koniec. Jeszcze pół godziny temu grałem normalnie, ale weszłem teraz i znowu to samo. Zostało się modlić. Ale też mnie to zastanawia. Narazie tylko na multiplayer w grze BFBC2 mi się to zdarzyło. Dziwne. Dzięki za odpowiedź. A mam jeszcze jedno pytanie. Jak już będzie trzeba kupić nową konsolę :mad: to można jakoś ten mój profil przenieść na tamtą konsolkę?
     
  7. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Konto przeniesiesz, ale troche kiepsko sprawa wygląda z save'ami.
     
  8. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma szans przenieść save'ów?
     
  9. scarab

    scarab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Profil jest zapisany na dysku/karcie więc z przeniesieniem nie ma problemu, ale ja bym nie panikował jeśli dzieje się tak tylko w jednej grze nie musi to oznaczać zbliżającego się RODa.
     
  10. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc to wina gry?? Chciałbym sobie w tą grę jeszcze trochę pograć ;)
     
  11. Xbox360.

    Xbox360. Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tak miałem przy GTA IV przy moim pierwszym xboxie - JASPER (miał datę produkcji wrzesien 2008), strasznie byłem zesrany... Tylko w moim przypadku konsola nie tylko podczas grania wyświetlała dziwny obraz ale też w menu. Bo ok godzinie normalnie pracowała. Konsolę od razu wystawiłem na allegro w obawie że lada moment pierdzielną diody a konsolę przerobiłem, i zamieniłem na iPhona a teraz kupiłem sobie nową Elitkę :)
     
  12. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie wyskoczył mi błąd E74:( I akurat miesiąc temu skończyła mi się gwarancja. Można to jakoś naprawić? Proszę o szybką odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum