1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad company 2 - problem z multi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hanzo47, Luty 6, 2011.

  1. hanzo47

    hanzo47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bystrzyca Kłodzka
    Mam problem z multi. Kupiłem kod 48 h, włączam grę, rozgrywka wieloosobowa, szybka gra, chcę dołączyć do jakieś gry i cały czas wyskakuje mi okienko: aktualnie brak gie, spróbuj później, kiedy chcę dołączyć do jakiegoś znajomego wyskakuje okienko : brak połączenia z serwerami Ea, spróbuj później. Macie jakieś pomysły co się dzieje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Update pobrany? Ten ponad 1gb
     
  4. hanzo47

    hanzo47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bystrzyca Kłodzka
  5. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i problem się wyjaśnił. Musisz go pobrać.
     
  6. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a dokładnie 1,7gb
     
  7. Marydson

    Marydson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    234
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubaczów
    to vietnam tak na marginesi x]
     
  8. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    A co zrobić jak ktoś nie ma dysku?
     
  9. COREONE

    COREONE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm może masz pendrive ?
     
  10. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam a ja mam taki problem ma tego 30 dniowego golda i jak chce zalogować wpisuje hasło do swojego profilu to wyskakuje mi komunikat że nie można utworzyć konta. Można prosić o jakąś poradę.
    mój nr gg 7818041
     
  11. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    @COREONE

    No właśnie nie mam, ale mogłbym kupić tylko pytanie ile gb?

    @szukaj1

    Nie ten temat!
     
  12. piper9

    piper9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no napewno nie mniejszy jak 1gb bo nie sciągniesz Update ale jak masz slima to powinno ci sie sciągnąć bo slim ma 4gb
     
Wczytywanie...

Poleć forum