1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 problem ze statystykami na multi ;(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Blc, Lipiec 28, 2011.

  1. Blc

    Blc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam problem z Bad Company 2, otóż od paru dni nie grałem w BC2 na multi. Dzisiaj postanowiłem sobie pograć, ale moje statystyki zniknęły...wszystko lvl, bronie, gadżety no wszystko ;(
    Czy wie ktoś może co się stało i czy można to jakoś przywrócić ?

    @edit
    dodam jeszcze, że mam tylko jedno konto na konsoli oraz jestem jedynym użytkownikiem konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Dzieje się tak odkąd wszedł wietnam. Nie szło zobaczyć statów a czasami po wejściu na serwer nie miało się broni . Pisze w czasie przeszłym bo bardzo dawno nie uświadczyłem tego . Grając zwykle po kilku dedach lub bo zabraniu sprzętu przeciwnika znowu były bronie dostępne.

    Sent from my X10i
     
  4. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Znowu są po prostu problemy z serverami EA ile razy można pisać to samo ...
     
  5. Blc

    Blc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli statystyki wrócą ?
     
  6. o9d6

    o9d6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawie
    wrócą
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Wroca, poza tym jest juz taki temat.

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  8. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ja mam to samo, po włączeniu gry wszystkie statystyki od zera dopiero po jakimś czasie jak się pogra to mam wszystko.
     
  9. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Takk wrócą... Graj tak na razie po kilku dedah powinno być ok
     
  10. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Matko to zwykły bug na serwerach a Wy panikę siejecie :)
     
  11. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    dzisiaj też pare osób miało problem z graniem na multi w Fifę 11
     
  12. Kapuchon

    Kapuchon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja miałem z tym problem nawet na kompie ale to wróci więc bez obaw. Wystarczy poczekać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum