1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 - Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez PiotroZ, Wrzesień 6, 2010.

  1. PiotroZ

    PiotroZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    248
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Witam. Otóż chwilę temu kiedy odpalałem BC2, wyskoczył mi błąd "Plik zapisu wydaję się być uszkodzony. Czy chcesz go zastąpić ?". No i tu zrobiłem opad szczęki... Co to może być. Stoję przed wyborem podmiany lub nie, tyle że nie wiem czym to się skończy... Wywaleniem profilu w MP i jazdą od nowa... Czy wywaleniem save'ów z kampani. Jeżeli z kampanii to ok ale z multi NIGDY. Wie ktoś o co chodzi ? Przeczytałem na pewnym forum że niektórzy olali to coś, wbili na MP i wywaliło im wszystkie statystyki, łącznie z broniami. Wylądowali na rekrucie... Proszę o pomoc bo wydaję mi się to trochę dziwne. Zwłaszcza że 30 min wcześniej grałem w BC2 bez problemów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Dziś coś EA ma problemy, bo na psn też znikły całe staty ale już jest ok :)
    Ja bym nie ryzykował na Twoim miejscu :p
     
  4. PiotroZ

    PiotroZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    248
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Tyle że co za ja mam zrobić w przypadku tego podmienienia ? Zgodzić się czy nie... Dodam jeszcze że anulowałem, wpierniczyło mnie do menu gry, kampania poszła w piach ale to akurat mnie nie obchodzi. Wszystkie staty były jak należy tylko przy każdej broni, szpilce był plus czyli że niby nowa odznaka dopiero co zdobyta... Przepraszam ale ja dawno temu to zdobyłem :D Coś EA przegina pałę.
     
  5. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Co Ci z tego, że dasz anuluj jak i tak nie grasz? :D Poczekaj dzień góra 2 jak problem dalej bedzie to niech podmieni i już...
    btw. nie ten dział. Przenoszę
     
  6. PiotroZ

    PiotroZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    248
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Dobra, podmieniłem i już. Dział raczej ten bo podobne tematy już tu były ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum