1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez antias, Grudzień 17, 2010.

  1. antias

    antias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Witam. Za każdym razem, gdy próbuję wyszukać grę w multi, to wyskakuje komunikat "nie znaleziono żadnych gier, spróbuj ponownie". Co może być przyczyna? Może konieczne jest ściągnięcie aktualizacji Vietnam?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  4. antias

    antias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Problem dotyczy mojego znajomego, a on niestety nie posiada dysku. Jak dla mnie konieczna, wiele ważąca aktualizacja to idiotyzm. Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że nie wszystkie konsole sprzedawane były wraz z hdd.
     
  5. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No ja też się tak zastanawiałem, co tymi ludźmi, którzy mają tylko kartę 256 mb do Xboksa? Grać nie mogą? No ale nic, na szczęście są pendrivy.

    Kup jakiegoś pena 2gb za 15zł w Tesco i będzie dobrze, przynajmniej ja tak zrobiłem.
     
  6. antias

    antias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Dzięki za informację. Myślałem, że pendrive nie pomoże :D
     
  7. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Pewnie już sobie poradziłeś(kumpel ;P) , ale jbc. to aktualizacja ma 1,64gb ;)
    Więc tak jak wyżej , pendrive 2gb wystarczy napewno ;)
     
  8. antias

    antias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Jeszcze nie, ale pewnie uraduje go ta wieść :) Wiem, sprawdzałem.
     
  9. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeśli będzie trzeba przystosować pena do xboxa,żeby ściągnąć,to nie da rady,bo po przystosowaniu do xboxa na moim 2 GB zostało 1,4 GB.
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No to trzeba minimum 4 gb pendrive jeżeli 1.4 gb nie starczy
     
Wczytywanie...

Poleć forum