1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bad company 2 - pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Baca, Wrzesień 29, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, udało mi się zakupić bad company 2 lecz sprzedajacy napisał na aukcji że kod vip został wykorzystany, więc mam takie pytanko, może głupie ale mam. Czy bez tego kodu vip da się grać na live'ie? I co ten kod w ogóle daje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    można grać, tyle że nie masz map paków:)
     
  4. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    A czy ten kod vip można dokupić, jak tak to w jakiej cenie?
     
  5. Perley

    Perley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ol
    xbl market ,sprawdź sobie
     
  6. PiotroZ

    PiotroZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    248
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Kod na xbl kosztuje chyba 800 msp, ewentualnie drożej. Można na allegro także zakupić oddzielnie.
     
  7. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Dziękuje za odpowiedzi, żeby nie zakładac nowego tematu to mam jeszcze jedno pytanie. Oglądałem filmiki z gameplay'u z multiplayera to wydaje mi się że mapy są tam ogromnie, czy przez to że mapy są ogromne to mało się tam dzieje?
     
  8. Gears6542

    Gears6542 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Może i mapy są duże ale jest to tak zrobione, że bardzo dużo się dzieje :)
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Bardzo dużo , masz na mysli pare czołgów i 1 helikopter?
    Mapy są ogromne, i zanm dojdziesz do pola walki dostaniesz:
    a) HS od snajpy
    b) z armaty czolgowej
    c) z helikoptera
    d) z innej broni
     
  10. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mapy są duże, ale w trybie gorączka jak się nie mylę(niszczenie przekaźników) Jak zniszczysz dwa pierwsze przekaźniki/nie obronisz, to kolejna część mapy się odblokowuje i tam są dwa kolejne przekaźniki i tak dalej. Co do trybu z tymi flagami(osobiście nie przepadam za tym trybem) to są one rozmieszczone na całej mapie, ale akcja cały czas się dzieje, przebiegnięcie z punktu A do B nie trwa długo bo punkty są dobrze rozmieszczone.
     
  11. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Ja jestem zwolennikiem klasycznego team dead match i interesuje mnie to czy w tym trybie dużo się dzieje?
     
  12. Ancient296

    Ancient296 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    143
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1 bradley - kilka drużyn po 4 osoby, okrojony teren walki... tak, dużo się dzieje, bo pole walki nie jest ogromne jak np Podbój na Kanale Panamskim czy Atakamie, ale można się dobrze pobawić. Osobiście nie lubię tego trybu... co chwile bania z AEKa, bo gościu ma losowy respawn, no ludzie...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum