1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 Veteran Status za Battlefield Heroes

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TrueUser, Listopad 30, 2010.

  1. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Witam.
    Chciałbym otrzymać status veterana w Bad Company 2, żeby odblokować M1WWII. Na stronie BFBC2 mam zarejestrowaną swoją kopię BC2. Żeby zdobyć status weterana muszę dodać jakąś inną kopię któregoś Battlefielda. Wybieram więc BFH i wedle tego co tam jest napisane (także wedle google itp.) wystarczy założyć konto i pograć trochę, a system sam wykryje zainstalowanego BFH i złapię veteran status 1. Problem w tym, że tak się nie dzieje. Obydwa konta (BC2 i BFH) mam założone na ten sam tag i ten sam mail. Na BFH mam dwóch bohaterów, z czego jeden ma identyczny nick jak oba tagi. Zdobyłem kilka leveli, grałem kilka map, ale nic się nie zmienia i system nie wykrywa zainstalowanej gry. Pytanie, co robię źle i czy coś ponadto muszę zrobić? Szczerze mówiąc nie chce mi się grać w te BFH bo szału nie ma. Czy ktoś miał podobny problem? Może macie rozwiązanie? Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    UP! Ogarnia ktoś ten temat?
     
  4. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie jesteś już świerzakiem, Nie ten dział
     
  5. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
    Świeżakiem raczej. No ale pytanie mogłem chyba zadać mimo wszystko :D Proszę moderatora o przeniesienie tego tematu tam gdzie wg Was należałoby go przenieść.
     
  6. macieQ

    macieQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    197
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam identyczny problem, również chciałem zdobyć tak M1Garand, czytałem gdzieś, że są problemy właśnie żeby dodał się Veteran na stronie BC2 na xboxie jak i PS3, ale z PC nie ma żadnych problemów. Chyba jedyną opcją jest zakup jakiegoś innego Battlefield'a. A ja mam pytanie, czy veteran ma coś do rankingu, ponieważ ciągle jestem na 2500001 miejscu, czy jakoś tak???
     
  7. Ancient296

    Ancient296 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    143
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Veteran nie daje nic specjalnego. Broń - M1 Garand, którą status "Veteran" nam oferuje jest wręcz beznadziejna. Statystyki ma identyczne jak M14 i strasznie wolno się przeładowuje (a na dodatek przeładowuje się głośno). Zdobycie brązowej gwiazdki z Garanda nie jest wymagane aby uzyskać "Wszystkie Brązowe Gwiazdki".
     
Wczytywanie...

Poleć forum