1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2 - Veteran

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mikute, Listopad 2, 2010.

  1. mikute

    mikute Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Na stronie Battlefielda można zdobyć karabin M1 do BC2. Wystarczy, że bedziemy mieć 2 gry z serii battlefield i tu mam pytanie. Jak mogę tam dodać Battlefield 2?? Wpisuje swój login i hasło z BF2 i pisze mi tylko, że zostało zweryfikowane ale nie widzę żeby BF2 był zaliczony do gier przeze mnie posiadanych. Co mam zrobić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3909
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    A masz powiązane konta? Te z xbl i ea. Poza tym wymuś odświeżenie veterana.
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja tez mam z tym problem.
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3909
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
  6. Polaczek2009

    Polaczek2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sławno
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No i niby wszystko jest ok mam veteran status 2 a M1 w grze nie mam. Musze coś jeszcze zrobić?



    EDIT: Juz mam.
     
  8. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    DLa osób które nie maja innej gry bf polecam raz zalogowac sie w bf heroes na pc i potem napisac po godz 16 na stronie support.ea.com/chat ,ze chcecie miect veteran status. Uwaga:czat jest po angielsku!
     

Wczytywanie...

Poleć forum