1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez miller11, Kwiecień 7, 2010.

  1. miller11

    miller11 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sławno
    Witam!
    W w/w grze język polski jest wbudowany? Chciałbym pobrać z zagranicznej strony lecz w opisie gry nie ma zaznaczonego języka polskiego. Oczywiście wersja na x360
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MarcinekZ

    MarcinekZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Polski jest tylko w grze w Polsce
     
  4. adiedinburgh

    adiedinburgh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Edynburg
    Ja uważam, że język polski jest w tej grze zaimplementowany niezależnie od wersji-ja swoją kupiłem w HMV (mieszkam w Szkocji) i na okładce nic nie jest wspomniane, że gra jest spolszczona a jednak okazało się, że jest dubbing i napisy po polsku
     
  5. antado

    antado Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Dziwna sprawa jest z tym spolszczeniem. Ja kupiłem (jak uważałem niestety na początku) wersję z polskim dubbingiem... okazało się, że coś nie działa. Dopiero gdy przestawiłem dashboarda na jęz. polski, a w opcjach gry jęz "ojczysty" usłyszałem bluzgającego Mirka i Czarka.
     
  6. Czarinio

    Czarinio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja się podepnę jeśli można. Mam problem z 2 misją w zimnej wojnie na singlu. Otóż dochodzę do momentu gdy pojawia się czołg i mam wziąć jakaś lornetkę. Nie wiem niestety jak to zrobić i co mam nacisnąć aby z tej lornetki skorzystać i rozwalić ten czołg.. Pytanie typowego laika, ale to moja pierwsza gra na Xboxie, w którą gram, wiec wybaczcie dla was pewnie śmiesznego pytania.
     
  7. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Wiem o co Kaman też z tym miałem problem naciśnij Back i nakieruj lorynetke na czołg
     
  8. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    Zakupiłem swoją kopie w anglii i miałem w 100% po polsku wiedz język jest na każdej kopii;]
     
  9. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    wystarczy zmienić jezyk konsoli..
    zmienisz na ang- będzie po ang
    zmienisz na pl - będzie po pl i dubbing :D i będziesz słuchać te wszystkie KURKI i ****ASZKI
     
  10. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    Wersja BF.BC2 kupiona w UK, konto w UK i gra jest w polsku, bez obaw.
     
Wczytywanie...

Poleć forum