1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Company 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Veok, Sierpień 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Veok

    Veok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam, zastanawiam się nad tym czy jeśli kupiłbym BC2 w wersji angielskiej to czy była by możliwość grania na xboxie w wersję polską ? Wiem że coś takiego jest z Forzą 3, mając ustawienia regionalne ustawione na Polskę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sashin_xD

    Sashin_xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Niestety nie , w Forzie było wszystko u mnie git a w bfbc2 miałem tylko po polsku początkowe okienko , gdzie trzeba wcisnąć start
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Nie ma co się dziwić, gdyby polska wersja językowa opierała się tylko na napisach w grze to może by uszło, ale jak ma dubbling to żeby było uczciwie na jednej płycie powinien być dubbling we wszystkich językach, no a to by raczej się na płytce nie zmieściło.
     
  5. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da rady, niestety.
     
  6. Veok

    Veok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
  7. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Dla mnie to trochę dziwne, no fajnie że ma stos gier i padów na sprzedaż. Ale ma 0 komentarzy, nie ma opcji za pobraniem (u mnie osobiście już odpada biorę tylko pobrania :p) i te wysyłki, priorytet, ekonomiczny, polecony, i każdy za 20zł ależ świetnie ! Raz że 10zł bierze dla siebie za wysyłkę (taka wysyłka kosztuje około 10zł) Także jakiś naciągacz, ja kupiłem 2 miesiące temu nówkę za 90zł bodajże...
     
  8. parasite

    parasite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oświeci mnie ktoś co oznaczają niektóre rzeczy w multi ?? Część nicków biega na zielono ( w tym ja ) , a część na niebiesko - jakie to ma znaczenie ?? I co oznaczają cyferki ( zazwyczaj od 1 do 4 ) przy nikcu, kiedy gorączka jest skończona i można przeglądać swoje statystyki ?? I czy Wy też tak macie, że bronicie jakiejś stacji i ewidentnie wróg jej nie wysadza, a wyskakuje napis "twoja drużyna przegrała" ??!!
     
  9. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Widać że dopiero zaczynasz przygodę w multi...
    1.Ludzie z nickami na zielono (jest ich 3 + Ty =4, chodź może być 3,2,1...) są członkami Twojej drużyny, dzięki temu że są w twojej drużynie, możesz z nimi się komunikować (tak jak w Counter Strike, podpinasz headseta i nawijasz: Cover Me! Atak ! Die bitch!) możesz po śmierci się przy nich odrodzić (przy niebieskich się nie da, zaraz do nich dodję) i jak ich uleczysz, dasz im ammo, czy wskrzesisz, to dostaniesz większą premię bo wspomagasz tych ze swojej drużyny
    2. niebiescy to ludzie z twojego oddziału, wygląda to tak że jak są Ruski na USA i jesteś w USA to powiedzmy jest max 4 drużyn, po 4 ludzików czyli 16, więc 4 ludzi zielonych w tym ty, a cała pozostała 12 jest z tego samego kraju co ty, także zabijają przeciwników i wykonują zadania.
    3. Cyferki po skończeniu rundy oznaczają kto był najlepszy w twojej drużynie/oddziale, 1. Najlepszy 2.Za nim, 3. Za nimi itd, liczą tu się statystyki (ile raz zabiłeś, ile razy padłeś) i punkty za wykonywanie zadań, rozwalania stacji przekaźnikowych, leczenia, obron flag itd.
    4. Problem otsatni polega na tym że w trybach jedna drużyna (atakująca) ma określoną liczbę odrodzeń, a musi zniszczyć stacje przeciwnika, jeżeli obrońcy wykoszą przeciwników (chyba) 50 razy, a oni nie wysadzą stacji Alfa i Bravo to przegrywają. Ale z twoim przykładem, że bronisz stacji, i przegrywasz to coś jest nie tak, może kampiłeś na piętrze, a na parterze podkładali ładunki? Bo jeżeli masz namyśli flagę, a nie stację przekaźnikową to jest wytłumaczenie, są np 4 flagi, jeżeli przeciwnicy mają 3 a ty bronisz tej jednej, to wkońcu przegrasz.
     
  10. parasite

    parasite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki !!, ale dlaczego często ( tak mi się wydaje ), nie mam nikogo w swojej drużynie ? sam "zielony" biegam, a reszta na niebiesko.


    p.s. gram drugi mieisąc, ale w końcu zebrałem się, żeby napisać post - myślałem, że sam to obczaję ;)
     
  11. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Sam jesteś dlatego, że system źle/nie przypisał cię do żadnej drużyny, albo wszystkie są pełne, np. 9 graczy w USA, 4 to jedna drużyna kolejna 4 to druga drużyna a ty sam jesteś póki nikt nie wejdzie na serwer. Można samemu dołączyć do istniejącej już drużyny ale nie zawsze to działa, kilkasz start w trakcie gry, i jest tam opcja ze zmianą drużyny czy jej wyszukaniem/opuszczeniem, nie pamiętam do końca.
    PS. Ja grałem w multi tydzień, wszystkie achievementy wbiłem, i wszystko obadałem :)
     
  12. the_undertaker

    the_undertaker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To z tym że twoja drużyna przegrała to jest błąd gry bo zobacz że dostajesz nawet odznake po takiej rundzie za wygranie...
    Tylko po ostatnim upie ktoś styrał i tak się wyświetla... czasami źle czasami dobrze...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum