1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bad company 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Compton, Sierpień 31, 2011.

  1. Compton

    Compton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Witam ! ciekawi mnie jedna rzecz, przy nicku niekiedy przed nim występuje np. [PL] lub po prostu inny tekst w nawiasie... jak to zrobić, na pewno nie jest to przyczyną stworzenia od razu gamertagu z takim czymś
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Heh, też się nad tym zastanawiałem, bo widzę sporo graczy z ''[GER]'' przed nickiem... :>
    Na padzie nie da rady czegoś takiego ''wklepać''... chyba, że chatpad, albo klawiatura usb na coś takiego pozwala??

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  4. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Da rade wklepać po prostu naciśnij lewą gałkę.
     
  5. Compton

    Compton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    ale kiedy mam nacisnąć ta lewa gałkę ;p ?

    amm i najlepiej proszę o wytłumaczenie na pc i xboxa ^^
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wchodzi się chyba w grę z przyjaciółmi i tam musisz nacisnąć przycisk "BACK" (oznaczenia klanu) i wpisać co chcesz (max.3 litery) a jak chcesz mieć dużą litere to musisz nacisnąć lewą gałkę tylko raz to jest tak samo jakby "Caps Lock" na pc.
     
  7. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Oznaczenia klanu.
     
  8. topol92

    topol92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chciałbym tutaj zadać pytanie jako początkujący.

    Dzisiaj odkryłem, że mogę zaznaczyć pozycję wroga wciskając BACK.
    Czy mój znacznik na wrogu zniknie, kiedy umrę?
    Czy znacznik na wrogu zniknie, jeśli oddali się tak, że nie będę w stanie go dostrzec?
     
  9. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Znacznik zniknie tak czy siak po chwili. Czy to śmierć czy się schowa . I polecam spamować czasami tym guzikiem bo wykryje Ci wrogów tj. zaznaczy.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
Wczytywanie...

Poleć forum