1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Kreon RIP

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Styczeń 4, 2009.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Jak Naprawic "BAD KREON RIP'a" Za Pomocą "abgx360" ?

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brouli

    Brouli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    skoro odtwarzasz z napędu to nie dasz rady tego zrobić, wystarczy zgrać gre na dysk, ściągnąć patche sprawdzić i wszystko powinno być ok. Dopiero wtedy nagrać ponownie.
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    widzę że miałeś flash 1.4 teraz masz 1.5. w wersji 1.4 już nie trzeba było się tym martwić, podejrzewam, że w 1.5 jest podobnie to dlaczego chcesz naprawiać?
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A dobrze skonfigurowałeś abgx360, bo powinien sam z automatu naprawić Bad Angle ;)
     
  6. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    no dobra to niech mi ktos powie jakim programem moge zgrac gre zeby byl plik "ISO" bo chyba tylko tak naprawie BAD KREON'a :confused:


    chyba ze w "iXtreme 1.5" nie trzeba juz naprawiac "KREON'ów"

    Wszystko jest dobrze skonfigurowane :) tylko wydaje mi sie ze poprostu tak jak powyzej kolega napisal ze trzeba zgrac na dysk,potem spatchowac i od nowa nagrac
     
  7. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    no raczej tak po na nagranej plytce juz nic nie naprawisz i nie zmienisz zadnych danych
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sorry nie zauważyłem, że jedziesz z płyty. Jak masz iXtreme 1.5 to olej ten problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum