1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad pixele

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tosiapl, Sierpień 19, 2010.

  1. tosiapl

    tosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    Witam
    Mam pewien problem, otóz ostatnio wyskoczyły mi na xboxie 360 elite bad pixele :/
    Wygląda to tak:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    O co z tym chodzi ? :/
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    masz pewnie starego elite co ? powoli się sypie, lada dzień wyskoczy E74
     
  4. tosiapl

    tosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    Wyskoczył wczoraj, po zresetowaniu zamiast E74 był ROD ^_-
    Ale udało mi się naprawić, otworzyłem, wymieniłem paste w paru miejscach itp...
     
  5. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    to świetnie naprawiłeś, niema co :p bym coś doradził z chałupniczych metod,ale sam wiem, że to po miesiącu dwóch siada..podeślij na porządny serwis, bo Ci walnie konsola jak mi..zaproszonych 4 kolegów na granie, browarki, żarcie, a tu obciach :D
     
  6. tosiapl

    tosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    Albo sam rozkręcić ten X na płycie i zamiast niego śruby dać ^^
    Kuzyn tak zrobił jak miał ROD'a i działa mu już 2 miechy ;p
    Chociaż chyba wyśle ^^
     
  7. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Lepiej wydać te kilkaset złoty i mieć pewność że konsola będzie działać jeszcze dużo czasu.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. bykk11
    Odpowiedzi:
    23
    Wyświetleń:
    489
  2. banannba12
    Odpowiedzi:
    11
    Wyświetleń:
    763
  3. jungla99
    Odpowiedzi:
    25
    Wyświetleń:
    1205

Poleć forum