1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bad Sektory

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Splaree, Luty 9, 2010.

  1. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pytanie: Czy w trakcie robienia partycji na dysku do Xboxa można oznaczyć bad sektory (tak aby XboX na nich nie zapisywał saveów?
    Dzięki za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    zrób kilka razy format , jeżeli to nie pomoże to daj sobie spokój, dysk sam omija wadliwe sektory
     
  4. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a mam jeszcze jedno pytanie: czy jak wsadzę do iksa dysk z bad sektorami to będzie pokazywał wolne miejsce prawdziwe czy łącznie z badami?
     
  5. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    jeżeli tych badów jest bardzo dużo , to x powinien pokazywać tylko wolne miejsce

    Wszystkie dyski mają poukrywane sektory , które w razie czego zastępują uszkodzone.
     
  6. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sytuacja wygląda tak :
    [​IMG]
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    sporo , użyj HDD Regenerator(full wersje, szukaj "wisienki"),
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. dabi123
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    480
  2. nerialis
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    1074

Poleć forum