1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ban a zgrywanie gier na dysk

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jechu, Listopad 13, 2009.

  1. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    chciałbym żeby w końcu wyjaśniono jak to jest ze zgrywaniem gier na dysk po banie:
    można je zgrywać czy nie? a czy jeśli nie można to na każdy dysk czy tylko na nieoryginalny.
    niech dadzą znać ci co mają bana i dysk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie mozna zgrywać gier na dysk :/
     
  4. Sasuke659

    Sasuke659 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i te co miałeś na dysku po instalowane też nie działają ^^ :(sprawdzone:(
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    wtf!? a na dysku po zbanowanym koncie da rade zgrywać gry po podłączeniu do innej konsoli?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Banowana jest konsola a nie dysk! Dysk na innej - niezbanowanej - konsoli na swoim koncie będzie normalnie działał
     
  7. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jak ja mam na drugiej płycie dodatek to nie zainstaluje tego dodatku przypadek forza 3 dvd 2 ?
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Akurat dodatek do Forzy się zainstaluje. Wkładasz 1dvd z Forzą do napędu => odpalasz gierkę => wyskoczy Ci komunikat o wsadzeniu 2dvd w celu zainstalowania dodatków => instaluj się...

    Na szczęście akurat to da się zainstalowac
     
  9. cczarnyy_

    cczarnyy_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak oni rozpoznają że wgrałem na dysk pirata?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale oni tego nie rozpoznają.. Oni blokują po prostu konsolę i możliwośc instalowania gier na dysk... Oni rozpoznają to, że masz flash napędu
     
  11. zabiel

    zabiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak to jest z save`ami ? jak bede mial nowa konsole da rade skopiowac savy ze zbanowanej na nowa ?
     
  12. HungryMan

    HungryMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To taki bonus do bana od M$ żebyś na dłużej zapamietał. Boli jak ch***a prawda:D
     
  13. patrykvel

    patrykvel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez wlasnie jestem tego ciekaw bo szkoda mi stracic wszystkie savy ktore mam na nowym dysku 250GB :(

    Edit- a gdyby np sprobowac przez karte pamieci przerzucic save?
     
  14. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    to blokada zgrywania piratów czy też oryginałów?
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ogólnie gier
     
  16. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Prawdopodobnie save działają , przenosisz dysk z zbanowanej konsoli na niezbanowaną i działa . Jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi
     
  17. patrykvel

    patrykvel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jednak okazuje sie ze jest mozliwosc przywrocenia dzialania save w nowej konsoli, ponizej podaje opis znaleziony na innym forum.

     
  18. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da się tego zrobić bez podłączania do live'a?
     
  19. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Ale czy on te dodatki będzie później wczytywał podczas gry?
     
  20. wezyk20

    wezyk20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powiem tak ostatnio podłączyłem zbanowany dysk z moim kontem na niezbanowanej konsolce i chciałem pograć na moim profilu. Niestety na tej konsoli pokazywało że profil uszkodzony. Wróciłem do mnie do chaty i na mojej wszystko działa. Dodam że miałem na dysku drugi profil który na tamtej konsoli odpalił.
     
  21. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Już parę osób z tego forum pisało, że tak. Normalnie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum