1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ban(flaga offine) gry ap 2.5(lt 2.0) proszę o udzielenie pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez cola1992, Listopad 12, 2012.

  1. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    Mam do was takie pytanie

    1 Czy jeśli konsola posiada dashboard 15574 i lt 3.0 to np uruchomienie gry ap 2.5 np z lt 2.0 to jeśli konsola nie jest podłączona do neta to już jest flaga?
    2 Jeśli tak to czy microsoft banuje za flagę? bo podobno dużo osób zgłaszało skargę,że na oryginałach miało płyta nie obsługiwana i ms dał sb spokój,czyli mając flagę nie mam się co martwić bo nie banują już?
    3 Właśnie podczas uruchomienia gry offline wyskoczyło mi płyta nie obsługiwana bo próbowałem uruchomić grę ap.2.5

    Jednym słowem czy jesli mam oflagowaną konsole przez tą''płyta nie obsługiwana'' to czy ms dał sb spokój czy zbanuje?


    Pytanie Drugie:


    Posiadałem kiedyś konsole ale z tego co teraz pamiętam to mając ją podłączoną do neta(posiadałem lt 3.0) po cichej aktualizacij próbowałem odpalić mw3 albo black ops już nie pamiętam i wyskoczył czarny obraz i nic ale sie nie przejmowałem i grałem sporo czasu na live i bana nie było czyli już wtedy przez ten czarny obraż już miałem pewnie flage tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Kiedyś to samo pytanie zadałem,odpowiedzieli mi ,że wiele osób miało "nie obsługiwaną" nawet na oryginałach i żeby to zlać,jak ban ma być to i tak będzie.
    Ja wkładałem gry z AP 25,teraz jestem podpięty pod sieć i gram normalnie.
     
  4. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    kolego a ile już grasz na sieci? czyli raczej nie zbanuja?
     
  5. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Ban(flaga offine) gry ap 2.5(lt 2.0) proszę o udzielenie pomocy

    Krótko gram ale to jest bez znaczenia bo ban jak ma być to będzie. I tak nie masz.nic do stracenia,bo nawet jak bana wylapiesz to online nadal będziesz mógł.grać. najlepiej zrobić nowy profil np na pendrive,Podpiac się pod live i zobaczyć co będzie,bo tak to szkoda profilu jak na się dużo pkt z gier.

    Wysyłane z mojego WC za pomocą gołębia pocztowego.
     
  6. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    ooo jak to jak bana złape to online będę mógł grać????

    ale teraz już nie banują tak?

    to jest tak:

    konsola została raz podłączoną do neta przez tego co mi sprzedawał by pobrać kodeki do filmów.Potem została przerobiona 1.6.1 ixtreme i już nie podłączana do neta.Ja zrobiłem up dasha i fw do 3.0 i konsoli nie podłączałem jeszcze ale próbowałem offine te ap 2.5 uruchomić.Z ciekawości patrzę na program ten Xval i mam tak:

    Secdata is Clean sprawdziłem pare naście razy ale tutaj pytanie czy jak podłącze się pod neta to moze wtedy wyskoczy ze jest ban tak? nie wyskakuje bo pod neta nie jestem podłączony?
     
  7. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    prosze o pomoc
     

Poleć forum