1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ban? Flaga? Problem z połączeniem z RSC.

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez sawasnk, Wrzesień 18, 2013.

  1. sawasnk

    sawasnk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sanok
    Witam.
    Mam problem, mianowicie wchodząc do menu nie mam możliwości zalogowania się do RSC. Gdy przechodzę do zakładki "ZNAJOMI" lub "GALERIA" w menu, widzę komunikat:

    UWAGA
    Usługi sieciowe na twoim koncie zostały zablokowane.

    Jednakże konsola jest stale podłączona do internetu. Jedynym wyjątkiem było odłączenie jej, gdy pobrałem i nagrałem piracką wersję w piątek oraz ustawienie daty na 17.9.2013.
    Wątpie żeby to był ban, bo na przykład w CoD:BO II mogę bezproblemowo grać na live.

    Przepraszam szanowną administrację/moderatorów za to, że nie dodałem tego do tematu z problemami, aczkolwiek jest to dla mnie bardzo ważne, bo boje się, że mogę nie zagrać w GTAO, oraz połączyć się z RSC. Zdaje sobie sprawę z konsekwencji, typu ostrzeżenie na forum.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mk89

    mk89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    211
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Nowy Sącz
    masz Gold'a ?
     
  4. sawasnk

    sawasnk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sanok
    Nie, nie posiadam w tej chwili GOLD'a. A jest to potrzebne?
     
  5. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Ta. Tez nie mam golda i mam to samo ;]
     
  6. sawasnk

    sawasnk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sanok
    Uff, kamień spadł mi z serca. Dziękuje bardzo chłopaki. Temat do zamknięcia.

    Wysłane z mojego HUAWEI U8815 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gdyby byl ban nie moglbys byc podlaczonym do live.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Fenen
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    621
  2. lwow486
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    195
  3. grzegorczyk9
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    355
  4. Gamerpl
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    461
  5. Ziomalek53
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    401

Poleć forum