1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ban i ch... kur...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szakal777, Listopad 12, 2009.

  1. szakal777

    szakal777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przepraszam za bluzgi ale jesttme ostro rozkurwiony bo przed chwilą dostałem bana na moze 5 miesięczna konsolę.Bana mam w ***** i gwarancje też tylko to że niemogę insatlować gier na dysku.Jest jakaś szansa że zrobią fixa żeby można było.Jesli będę grał z płyt to ile taki xbox360 jeszcze pociągnie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    xbox duzo ale niewiem jak z napędem a jaką wersje masz konsolki??
     
  4. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    1.Jeśli wymyślą to tak.
    2.długo nie martw się
     
  5. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.W końcu hakerzy znajdą sposobik na banika
    2. xbox 360 dużo pociagnie ale gorzej z napędem
     
  6. szakal777

    szakal777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jaspera z maja podobnież.I wszystkie gry instalowałem na dysk ale słyszałem że z dysku gry długo nie pociagna.A save będą sie normalnie zapisywaly czy też ch... z tym ;/ ?
     
  7. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Prędzej czy później zrobią, cierpliwości mistrzu :yeye:

    Podobno achievmenty które zrobisz na profilu na zbanowanej konsoli, będą corrupted ;)
     
  8. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    ja sposub na bana mam : kolega z nieprzerobiona konsolą ;p
     
  9. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jasperek długo pochodzi bo ma zmienione chłodzenie. sam mam jasperka i w dupfie mam czy gram 5 min czy 8 godzin. Co do napędu to nie wiem ile wytrwa, zalezy ile grasz w gry. Słyszałem że lite on jest najlepszym napedem dla xbox 360
     
  10. szakal777

    szakal777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    co to znaczy corrupted ? nie licza sie ? slyszalem ze x360 ma podobny naped co pc wiec szybko pasc nie powinien.co radzicie grac normalnie teraz ? bez mozliwosci instalacji :(
     
  11. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tak, save będą się normalnie zapisywać na tym dysku
     
  12. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak masz hajs to albo wymieńpłyte głowna, albo sprzedaj ta konsolke i kup 2, oczywiscie zgraj sobie wtedy profil bo szkoda GS oto moja rada :)
     
  13. heavybob18

    heavybob18 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ja sie od listopada nie podlaczam i dysk dziala i nie bede sie laczyc a niz odkryja sposob na bana to dlugo jeszcze a za chwile wyjdzie nowe generacja w 2013
     
  14. bodzio007

    bodzio007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    save będą normalnie działać (zapisywanie i odczytywanie). zablokowana została tylko (!!) możliwość nagrywania/odczytywania gier z dysku. A co do tego zdjęcia bana na dysk...to wątpię, że kiedykolwiek się pojawi...to nie jest ban dysku tylko ban konsoli z nową opcją zablokowania nagrywania na dysk. jest to to samo co wcześniej...a jakoś nie widzę, żeby do banów były jakieś "cracki" :D
     
  15. szakal777

    szakal777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    a płyta głowna co mi da ? odbanowanie konsoli czy co ? A takiego x360 za ile daloby rade sprzdac ? 600zl da rade wyciagnac ?
     
  16. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no masz za chwile nowa generacja za 4 lata respekt jak to jest mało to pomnóż sobie 365 dni grania razy 4 :)
     
  17. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ban jest na płyte głowna jak wymienisz automatycznie nie masz bana ale lepiej chyba 2 konsolke kupic z ixtreme 1,61 :)
     
  18. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nowa płyta główna odbanuje ci konsolę ponieważ zmienia się numer seryjny i ID konsoli,to tak jak byś miał nową

    z tym,że z tą wymianą płyt to lepiej się wstrzymać jakiś czas,głupio by było wymienić płytę za 200 zeta i dostać po kilku dniach znowu bana...
     
  19. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    to znaczy ze achivy nie beda poprawnie zapisywane na zbanowanej konsoli -nie przeniesiesz ich do live i na inna konsole :)
     
  20. szakal777

    szakal777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kur.. jesli uda im sie zrobic tego fixa co do dysku to bede kur. mac przeszczesliwy
     
  21. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no :) czasem M$ naprawde przegina z tymi banami rozumiem na live ale jescze dysk banowac heh.. eksperci wyliczyli że m$ zarabia wiecej na pirackich grach na których graja na live niz na orginałach a mimo to jeszcze chca pieniędzy heh..
     

Poleć forum