1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ban i problem z aktualizacją konsoli

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez lukasknw, Kwiecień 22, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    witam mam konsole z banem i nieidzie aktualizowac do nowego dasha dlaczego ?proces stoi na koncu aktualizacji i sie nierusza


    ESLORD //Nazwa tematu powinna opisywać problem!! Edit+Warn
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Z gry aktualizujesz ?? spróbuj z pena
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Z pena musi iść, jak masz dysk to go odepnij.
     
  5. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no i z pena bez dysku nie idzie stoi znów na koncu, aktualizacje na dysk daje 320gb ale w konsoli jest widoczny jako 16 wiec dalej problem
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Napisz dokładnie co to za konsolka/model i jeżeli wyskakuje ci jakiś kod błędu to też go podaj.
     
  7. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    konsola to falcon z 2008 roku i normalnie wkładam pena daje aktualizuj chwile sie akyualizuje i na tak centymetr przed koncem cały czas stoi i nic
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Konsola miała prawdopodobnie zdejmowana blokadę dysku po banie i teraz nie przejdzie aktualizacji. Trzeba na niej zrobić rgh i odbudować nand.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    918
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Jeszcze jedno czy na pewno instalujesz tą samą aktualizacje na której ci staneła konsola za pierwszym razem.
     
  10. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no kilka razy z kazdych zrodeł .
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wgrywasz najnowsza? I naped fabryczny? Sprobuj inna nizsza o ile masz taka opcje
     
  12. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    niewiem czy naped fabryczny to samsung-toshiba no rozne proboje;p i dalej tak samo
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To ofw najlepiej miec w napedzie ale to i tak byly inne bledy, falcony przewaznie maja benq. Jak mowic dexter na tej konsoli nie males dysku odbanowanego?
     
  14. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    niewiem bo kolega mi go dał a wyjechał i niemam jak zapytac,probowałem bez dysku to tez nieposzło tylko raz szło dograc avatary do aktualizacji a teraz wogule
     
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Z nizsza wersja dasha sprobuj. Ci zostanie te rgh chyba. Lub z jakies gry dash wgraj co wymaga aktualizacji . Jakie tam lt jest czyta xgd3? Kiedy ostatnio flash ?z jakiego dasha na jaki chcesz aktualizowac?
     
  16. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a no to chyba przerobie na rgh:) dziękuje wszystkim
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    mądra decyzja :) zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum