1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ban

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pekin890, Luty 3, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dajmy na to że mam przerobionego x360 i wchodzę pierwszy raz na xbox live to Microsoft od razu mnie zbanuje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Może nie odrazu, ale prawopodobieństwo że zbanują jest, małe ale jest :) Najpewniej się gra na LT+3.0 + kopie wypalone Ihasem z FW od c4eva.
     
  4. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale mi chodzi o pobranie kodeków AVI i dlatego chce się podłączyć.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jest takie samo jakbyś chciał grać. Oni nie patrzą czy grasz czy nie tylko na to czy jest LT w napędzie. Prawdopodobieństwo że dostaniesz bana przez podłączenie się żeby pobrać kodeki jest bardzo małe.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    pobieraj i sie nie przejmuj
     
  7. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Łatwo powiedzieć a jak zbanują?
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z tego co piszesz wnioskuje ze nie grasz na livie to co sie boisz??
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ludzie grają na tym live i jakoś bana nie dostają. Prawdopodobieństwo może jest takie jak wygranie w lotka że dostaniesz tego bana jak grasz na live.
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    To zbanują i co z tego ? Odetną ci dostęp do XBL którego i tak byś nie używał ze strachu.
     
  11. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hahahaha :]
     
  12. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Ale ubaw . a jaka masz wersje ixtreme?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  13. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A możecie mi najpierw wytłumaczyć jak połączyć się z xbox live i pobrać te kodeki?
     
  14. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Boże ile Ty masz lat? 5? Czy 6? ;/ Internet podłączasz kablem RJ-45, tak śmieszny, niby kostka, ale jej coś wyrosło na głowie i strzela, tym strzelającym ustawiasz do góry i wpina to w konsoli w taką szparkę, co wygląda, wgnieciona wtyczka. Teraz pierzesz drugi koniec i podłączasz do routera. Xbox 360 Internet Connent [PL] - YouTube i później włączasz filmik, ale do tego trzeba by Ci było napisać duży, szczegółowy tutorial.
     
  15. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Jednak za trudne? Oj, sorry, zadzwoń jutro do m$, tam masz pomoc techniczną, może Ci wytłumaczą, jak się podłączyć żeby nie dostać Bana...
     
  17. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    czy ktoś mi powie o czym jest ten temat? zanim wyladuje w koszu?
     
  18. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    moze on internetu nie ma :p
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum