1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Banalne pytania (chyba)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pooorebl, Styczeń 10, 2010.

  1. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. Activate.iso działa tak, że ja k spatchowałem grę z wave 3 na wave 2, żeby działała na iXtreme 5.1 to jak włożę płytkę activate do iXtreme 6.1 to będzie działać ta spatchowana gra?

    2. Jak to działa ten XLink Kai...Jak podłączyć do tego tego, no programu Xboxa? Można tak, że jak mój komputer ma dwie karty sieciowe, to z jednego wyjścia idzie do internetu, a z drugiego wyjścia do xboxa kable krosowanym(czy jak to się tam pisze) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniels22222

    daniels22222 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Active.iso działa tylko dla iXtreme 1.6 i pozwala otworzyc gry z WAVE 4. Co do drugiego pytania to nie mam pojęcia
     
  4. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Tak! można tak podłączyć
     
  5. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i mi wszystko będzie hulało i mi wykryje xboxa?
    No i może nie do końca pytanie na to forum, ale ten temat i tak pójdzie do kosza więc..
    Jak podłączyć PSP to tego XLinka?
     
  6. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Jak dobrze skonfigurujesz Xlink to tak
     
  7. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha, ok!
    To jeszcze by było fajnie jakby ktoś powiedział o PSP i można zamknąć temat.
     
  8. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    PSP to chyba podobnie jak xboxa ale nie jestem pewien lepiej poszukaj na jakiś stronach o PSP
    Albo jak nie znajdziesz to napisz do mnie na GG; 6957075
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
Wczytywanie...

Poleć forum