1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Banalny problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MaxiorQ, Sierpień 18, 2013.

  1. MaxiorQ

    MaxiorQ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Witam, chciałem nagrać grę a wyskoczyło mi takie coś: screenSHU - The fastest screen capture ever.

    Co mam kliknąć? Nagrałem już paręnaście gier, ale nigdy nie wyświetliło mi takiego komunikatu. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Taki problem się pojawia ponieważ nie nagrywasz nagrywarką iHas. Poprzednie gry zapewne były w formacie XGD2, natomiast ta to XGD3 - stąd ten błąd.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nagrywarka ihas? To gra xgd3 potrzebujesz nagrywarkę która wypali obraz ponad płytę

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. MaxiorQ

    MaxiorQ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Nagrywarka to nie ihas. Nagrałem tą nagrywarką około 10 gier XGD3, więc nie wiem dlaczego tutaj będzie problem...
    Czasami jak była gra z obrazem 'ponad płytę' to program się pytał i zawsze klikałem "Truncate", nie wiem dlaczego tutaj nie ma takiej opcji...

    EDIT: Kliknąłem 'NIE' i... spytał o "Truncate" :D Nie wiem dlaczego mnie o to pytał, dziwne. Za pierwszym podejściem nacisnąłem "TAK" i płyta powędrowała do kosza ;_;
     
Wczytywanie...

Poleć forum