1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bardzo Prosze o pomoc..dziwna sprawa z ISO .popatrz na zdjecia i poradz co robic

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomasz222, Marzec 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    witam..sprawa jest taka ze stracilem juz 3 plyty na dragon ball..:(...ale musez miec ta gre....sprawa wyglada tak....ze jak nagrywalem dawniej to zawsze mi wyskakiwalo ze DYSK Z ROZNYMI MATERIALAMI......zgralem na nowo iso na dysk i takie cos z tego wyszlo --- http://img220.imageshack.us/img220/9899/08032009.jpg ------ a tak wyglada plik DVD jak otworzylem w notatniku ---- http://img232.imageshack.us/img232/9758/08032009001.jpg ----...prosze mi poradzic co mam zrobic zeby gra wreszcie dzialala.....tamto wszystko nagrywalem clone CD .......gra pobrana tu na forum .......nagralem okolo 70 plyt juz z tego forum i z tym dragon ball totalnie mi nie idzie...a wszystko inne dzialalo elegancko .....prosze o pomoc..dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    wypakuj te 000? nie jestem pewien ale te .0001 mi na rozszerzenie wygląda więc winrarem wypakuj i zobacz . ale w 100% pewny nie jestem
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    jak niby mam to rozpakowac winrarem ;/;/?? widzisz na zdjeciu ze te pliki raczej nie maja ikonki winrara i jakos nie da sie ich otworzyc pod winrarem;/;/
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    trzeba je scalić,zdaje się że był nawet gdzieś na forum poradnik
     
  6. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na moje ta gra zostala podzielona Total Commanderem. Co sie pokazuje, gdy probujesz otworzyc to przez WinRAR'a? Pliki z tym rozszerzeniem zawsze rozpakowuje przez WinRAR'a i zawsze bylo ok.
     
  7. witcher

    witcher Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tomasz222 spróbuj te pliki połączyć total commanderem albo użyć programu xplorer a potem actions i merge files :)
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    kolega witcher ma racje. w poradnikach w ISO jest poradnik autorstwa brattanka jak scalać pliki
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum