1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bardzo proszę o pomoc LT 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BWInvestments, Lipiec 24, 2011.

  1. BWInvestments

    BWInvestments Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie zamierzam kupić x360 z lt 1.1 (nie lt + 1.1) i pytanie brzmi czy będą mi działały wszystkie nowe gry ? tzn NIE chcę grać przez internet tylko w single player.

    I jeszcze jakby mi mógł toś wytłumaczyć jaka jest różnica między lt 1.1 a LT + 1.1 będę wdzięczny za pomoc

    bo niewiem czy jak kupię konsolę z LT 1.1 to będę mógł grać w nowe gry ?

    i jeszcze jedno bo to będzie konsola z anglii i mam pytanie czy będzie się dało ją przerobić tzn przerobić napęd Liteona (bo taki ma) w polsce pod nowsze Lt np 1.9 bo wiem że w angli mają inne napięcie w gniazdku i niewiem czy będziedzie możliwy flash w polsce.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Będą działały. Te z ap, nie wiem, bo nie podałeś jakiego masz dasha. Będzie działała.
     
  4. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    O właśnie.. ja też mam lt 1.1 i dasha starego 9199. I moje pytanie czy muszę przerabiać mojego x'a na lt+1.9 czy wystarczy że wgram nowszy dashboard który nie cofa przeróbki? Będę mógł grać w najnowsze tytuły? (oczywiście nie licząc gier z ap 2.5)
     
  5. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    malinbox to tu cie zaskocze mam wgrany nowy dash 1399 a to jest najnowszy posiadalem ixtremeLT+1.1 i niestety usunelo mi cala przeróbke jedyne wyjscie co zostalo wgrac nowa przeróbke LT+1.9 tyle
     
  6. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    goldphoenix
    Właśnie chodzi mi o to że bym wgrał nowszy ale nie najnowszy dash.. coś z tych pierwszych Beta dashboardów dla kinecta. Poza tym ja mam lt 1.1 a nie lt+ 1.1 :) Mam troszkę starszego ixtrema
     
  7. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    jesli wgrasz dash kinecta to wszystkie gry ci pojda oprocz tych z ap.25 bo jesli wlonczysz np ac:b to ci oflaguja konsole nawet offline i zobaczysz sobie komunikat ap25 challenge bo ja tak mam :) czyli inaczej bedziesz w kolejce do bana hehe pozostaje czekac na nowe patche do ap.25 pozdro
     
  8. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Oo to gitara :) Czyli żeby było jasne : Z moją starszą przeróbką lt 1.1 (nie mylić z lt+ 1.1) i z Beta dashem dla Kinecta (te pierwsze dashboardy) pójdą mi wszystkie najnowsze tytuły nie licząc gier z ap 2.5 (jeżeli się nie myle są to AC:B, Fable i coś jeszcze).Nie będę się musiał użerać z jakimś patchowaniem przed nagraniem aby działało tak? Tylko nagrywam i gram?
    Prosze o odpowiedź bo po takiej przerwie można rzec że jestem jak świeżak w tych tematach. A i prosiłbym o podanie linku do odpowiedniego Beta dasha dla Kinecta który nie cofa przeróbki :)
     
  9. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    no ja mialem ten dash bete z kinectem i wszystko bylo ok gry chodzily nagrywalem wypalalem jak sa czyli wave 8 itd i gry chodzily tylko zachcialo mi sie wgrac nowy dash czyli najnowszy i wszystko mi usunelo cala przeróbke :) mortal najnowszy działał wszystkie gry bez ap.25 chodzily
     
  10. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    dzięki wielkie goldphoenix :) Mógłbyś podać strone skąd ściągałeś tego dasha?
    Ale chciałbym jeszcze spytać się właśnie kogoś kto ma podobną sytuacje (lub miał) bo chce mieć 100 % pewności.
    Także prosiłbym o odpowiedź na mój poprzedni post bo baardzo mnie nurtuje mnie ten temat..
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wystarczy, że wgrasz dashboard 12625 i będziesz mógł grać w najnowsze gry bez problemu, nawet te z ap, tylko patche będziesz musiał ściągać starsze z internetu, bo agbx pobiera najnowsze dla lt 1.9.
     
  12. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Dzięki wielkie za odpowiedź Ciesiel91 na moją wiadomość :)
    Czyli patche mógłbym pobierać ze strony abgx i co z nimi robił dalej bo nie mam pojęcia?
     
  13. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    wgrywasz je ręcznie w ABGX360 w zakładce Manual patch, czy jako tak.
    Masz tutaj stronkę, wszystko jest tam ładnie opisane :)
    http://www.ixtreme.net/360-backups/4710-abgx-tutorial.html
     
  14. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Aha.. czyli patchować czyli do któregoś z wave'ow przerobić? Np jakich? Ale skoro mam LT to chyba nie musze?
     
  15. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Ok rozumiem :) Ale nie będę musiał przerabiać gier na poszczególny wave z moją przeróbką LT 1.1 (nie mylić z lt+ 1.1)? Odpali nawet z wave 11?
     
  16. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    tak, przeróbki typu czy to LT+ czy zwykłe LT mają do siebie to że działają wszystkie Wave, czy to 1,2 a nawet 12
    Jedynie to nie odpalisz gier z AP2.5 bo do odpalenia ich potrzebujesz już LT+
     
  17. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    A czy musze patchować grę z moją przeróbką? dodam że NIE bd grał online a TYLKO offline.
     
Wczytywanie...

Poleć forum