1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bardzo proszę o pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartkapi, Styczeń 23, 2010.

  1. bartkapi

    bartkapi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam
    od 2 tygodni próbuje się przynajmniej w jakiś sposób dowiedzieć w jaki sposób można nagrać obraz gry
    czytałem już chyba wszystko co jest na forum
    zmarnowałem już chyba z 15 płyt
    prosił bym kogoś o jakieś proste rozwiązanie
    jeśli jest taka możliwość
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dział iso -> poradniki

    Być może masz za nową grą i za stary iXtreme i dlatego
     
  4. bartkapi

    bartkapi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiesz co chyba nie ponieważ ac2 to jedyna gra która udało mi się wypalić i działa a przecież to jest jedna z nowszych gier
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz iXtreme?
    Jakie gry Ci nie działają?

    Daj log z abgx360 z już nagranego AC2
     
  6. nolifer69

    nolifer69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem ten sam problem; wystarczy że będziesz postępował jak w poradnikach zamieszczonych na tym forum i wszystko gra
     
  7. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    A może ściągasz gry w wersji NTSC i temu nie działaja ?
     
  8. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    miałem podobny problem zmarnowałem 7 płyt ale po 2-krotnym przeczytaniu poradników jakie tu znalazłem wszystko gra =)
     
Wczytywanie...

Poleć forum