1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bardzo tani reballing !

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wojo45, Luty 10, 2010.

  1. wojo45

    wojo45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Chodziłem ostatnio po allegro w poszukiwaniu taniego serwisu xboxa ponieważ w ostatnim czasie padł mi na E74. I znalazłem ciekawą aukcje za 75 zł robią reballing profesjonalnym sprzętem i nakładają nową pastę termo przewodzącą. Właśnie wysyłam do nich konsole zobaczymy co z tego wyjdzie. Dodam że dają gwarancje 3 miesiące :D

    http://www.allegro.pl/item906727615.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Lepiej wysłać do microsoftu, przynajmniej po ich serwisie nie będziesz musiał za jakiś czas szukać nowego serwisu.
     
  4. J@siek

    J@siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czlowieku nie ma serwisu, ktory ci zrobi reballing za 75zl. Poprostu za tyte kasy się nie da. W życiu bym do nich konsoli nie wysyłał. Co najwyżej poprawią ci połączenia, albo jeżeli wałują to i mogą ci zrobić coś bardziej niekonwencjonalnego...
     
  5. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    wojo daj mi znac na priv jak dostaniesz konsolke - tzn. w jakim stanie,bo zadziwiajcaco tanio i jeszcze zdjecia daja z naprawy...


    miales wczesniej naprawiana konsole ?
     
  6. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Ełk to koniec swiata :D znaczy ceny sa troszeczke inne niz w stolicy i wiekszych miastach..na to trzeba brac poprawke - na bezrobocie
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    skoro wysyłają fotki to zanim wyślesz konsole niech zrobią fotkę
    z datą - sprzętu którym sie chwalą że mają i na emaila niech ci wyślą
    ("Stosujemy markową stację lutowniczą na podczerwień JOVY RE-7500") :D
    z netu każdy może fotkę ściągnąć :) ale jak ci przyślą z aktualną datą to wysyłaj ...

    oczywiście nie zapomnij się z nami tą fotką podzielić
    .
     
  8. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    markerem niech cos napisze na blaszce na plycie np.wtyczki eternetu :p
     
  9. Zbyszko8406

    Zbyszko8406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tu i Tam
  10. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    to jest profesjonalny reballing

    1h roboty(jak nie więcej) + materiał+profesjonalne narzędzia !!

    zapomnijcie żeby taka usługa kosztowała poniżej 150-200zł .
     
  11. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Dokładnie to jakiś przekręt za tą cenę to niemożliwe!
    To pewnie zrobią ci tak ze zabierą sobie co im brakuje i ci odeślą i po kilka dni potem konsola kaput :D
     
  12. Zbyszko8406

    Zbyszko8406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tu i Tam
    Nie straszcie Chłopaka ......... bo przyśni mu się w nocy jeszcze :shisha
     
  13. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Nie wiem czy to dobry pomysł wysłac od razu do nich konsole, za tanio mi się wydaje, taki sprzęt profesjonalny mają to powinni więcej kasy brac oby się wszystko udało, życzę powodzenia.
     
  14. wojo45

    wojo45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Panowie strasznie panikujecie hehe wyśle, zobaczę a może jednak będzie to w miarę dobrze zrobione i konsolka posłuży mi jeszcze jakiś czas :D nie mam nic do stracenia jeszcze tych 90 zł nie szkoda mi dać i tak planuję kupno jaspera za jakiś czas :D

    maspex konsola nie była naprawiana nigdy, pierwsza jej usterka
     
  15. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    za takie pieniadze ? kurde samemu robic to - same klucze, pasta , tasma izolacyjna, komplet wacikow, alkohol do czyszczenia to macie minimum 40zl plus benzyna albo autobus zeby pojechac o sklepu , do tego wlasnie ryzyko i chalupnicza metoda, a tu koles daje gwarancje,firma i wogole :) jestem zadowolony ,ze takie rzeczy na mazurach.
     
  16. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Akurat dorobić datę na fotce z netu to można nawet w paincie a jak ktoś ma photoshopa albo gimpa to jeszcze mniej roboty więc data na zdjęciu to żaden dowód :p
     
  17. wojo45

    wojo45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Ok panowie za tydzień będę mieć konsolke z powrotem z serwisu i napisze co i jak :D a tak w ogóle właśnie maspex mi przypomniał jest gwarancja więc jakieś 3 miechy pociągnę na tym xboxie nie ma co się martwić. Po naprawie na pewno zdam wam relacje :D
     
  18. Zbyszko8406

    Zbyszko8406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tu i Tam
    Naprawiłeś w końcu tą konsolę ? bo jestem ciekaw co Ci tam nawojował ten magik z allegro ..:shisha
     
  19. grzes207

    grzes207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i ja jestem ciekaw..
     
  20. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    kolega płacił za Reballing konsoli (ps3) 200zł w Koszalinie, po dwóch tygodniach konsola przyszła z powrotem i po pierwszym uruchomieniu działała 3 godziny, potem znowu YRoD, serwisant oddał pieniądze bo nie był w stanie naprawić. Żeby i tym razem nie skończyło się tak samo.
     
  21. wojo45

    wojo45 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Konsola dalej jest w naprawie gościu mi napisał że uszkodzony jest punkt lutowniczy pod GPU nawet wysłał zdjęcie i podobno dlatego pokazuję błąd ramu ponieważ ten punkt jest odpowiedzialny, dzisiaj ma już być wszystko wiadomo. Napiszę jak coś się dowiem.

    Oto zdjęcie:

    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
     
Wczytywanie...

Poleć forum