1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bardzo was proszę o pomoc w sprawie xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damian1908, Lipiec 17, 2011.

  1. damian1908

    damian1908 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,a więc tak mam przerobionego x,kupilem dzisiaj od ziomka którego znam l.a noire pirata,no i wkładam do x a tam że nie pójdzie bez jakiejś aktualizacji no więc robię tak,aktualizuj no i po włączeniu aktualizacji pojawia się jakiś błąd i żebym przetarł szmatką płyte,przecieram wkładam jeszcze raz i nic,więc ściągnąłem z xbox.com jakieś nowe aktualizacje i wgrałem na pendriva i na x i teraz wogóle nie chce mi iść żaden pirat , pomocy!!! co zrobić żeby chodziło mi chociaż te l.a noire !! proszę o pomoc bo jestem tak wkur... że wywale go zaraz przez okno,napęd mam naprawdopodobniej liteona i xtreama 1.61
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ściągając z xbox.com najnowszą aktualizacje skasowałeś sobie przeróbkę. Konsola na nowo do przerobienia.
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Tak Tobie się tylko wydaje , że masz. ja powiem , że już nie masz ;-).
    Najpierw było trzeba czytać , a później coś wgrywać , ale po co.....
    Konsola nadaje się do ponownego przerobienia.

    up
    byłęś szybszy.
     
  5. damian1908

    damian1908 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nie znam sie na tym , ale przyznam ze x jest maksymalnie poje... to jest shit z tym co sie dzieje,ale czy na tym 1.61 by mi l.a poszło?
     
  6. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak się nie podoba to graj na oryginałach. Nie dość, że okradasz twórców gier to jeszcze Ci nie pasuje.
     
  7. GeT

    GeT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Kolego następnym razem czytaj zanim coś kupisz ;] bo teraz jak mówisz masz shit ;]
     
  8. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    od kumpli się nie kupuje :)
    ojciec kupił Opla Zafire i teraz się caly czas psuje, a zarzekał się że wszystko jest z nim w porządku
    a sorry nie na temat :)

    A więc tak musisz iść i przerobić konsole ponownie. Nowa aktualizacja Microsoftu reflas***e napęd do oryginalnego FW
    Idź do kumpla może ma klucz, jak ma to niech ci da i sam sobie przerobisz.
    Zgaduje że jak [miałeś] 1.6 wgrany on stosunkowo stary więc i napęd masz stary [zagmatwałem] więc i sam powinienes przerobić.
    Jedyne co potrzeba to kompa i SATA.
    Poradniki na forum, wystarczy poszukać.

    P.S czyta się forum na przyszłość.
     
  9. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wgrałeś złą aktualizację , powinieneś wgrać dasha 2.0.12625 . Było dużo tego typu tematów [ sam taki zakładałem . ] . Ale po co spytać co powinieneś wgrać? Lepiej na własną rękę ściągnąć coś nie wiedząc nawet czy o to chodzi , a później narzekać , że coś jest poje.... , po za tym , uważasz , że coś jest złe bo się z tym coś dzieje po przerobieniu? Napisz o tym do M$ :D
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Kup oryginała to nie będziesz miał takich problemów :) Konsola ponownie do przerobienia.
     
  11. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Nie można było spytać kolegi/poszukać na forum gdy gra nie chodziła? Jak może nie podobać ci się xbox jak sam nie umiałeś uruchomić? Zawsze możesz grać na oryginałach i nie przerabiać...
     
  12. TheStasiooo

    TheStasiooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poprostu jak ma sie przerobionego xboxa nie nagrywa sie aktulalizacji z oficjalnej strony :)
     
  13. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    znaczy to nie o to chodzi, bo do tej pory było ok, nic się nie dzialo wgrywałeś aktualizacje i grałeś, a teraz microsoft się wycfanił i wrzucił do aktualizacji nowy FW który się wgrywa do napędu podczas aktualizacji.
    Totalnej tragedii nie ma, wystarczy że sobie ją przerobisz na LT+v1.9 i bedzie wszystko po staremu. :)

    P.S Przerobić możesz nawet sam w domu w przeciągu 5Minut, nie licząc otwierania konsoli.
     
  14. damian1908

    damian1908 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a więc tak dzięki wam bardzo za pomoc ale mam jescze jeden problem , byłem dzisiaj u takiego kolesia w servisie który przerabia i powiedział że tego nie da się przerobić muszę grać na oryginałach, a ja powiedziałem że kolesie z xbox forum mi pisali że trzeba wgrać nowego xtrema czy coś tam a on powiedział że to zwykłe debile którzy się na tym nie znają i żebym ich nie słuchał,i powiedział że nikt mi tego nie przerobi, więc proszę was o pomoc
     
  15. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    To powiedz mu ze ma whiskas zamiast mózgu, jeżeli chcesz grac dalej na piratach to musisz przerobic konsolę jeszczeraz tak samo jak za pierwszym razem najlepiej LT+ 1.9.
     
  16. damian1908

    damian1908 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nobo jak ja tam bylem wlozyl jakaś płtyte do konsoli i cos się pojawilo i powiedział że nie da si ę przerobic,dobra kolego pójde gdzie indziej i powiedz m jeszcze co mam powiedzieć temu gościowi co będe teraz przerabiał żeby co mi wgrał ?
     
  17. damian1908

    damian1908 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dzwoniłem przed chwilą i powiedział koleś że wszystko da się zrobić 50 zł i jutro mam podjechać i mi to zrobi
     
Wczytywanie...

Poleć forum