1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bardzo was prosze o pomoc

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez nike, Luty 1, 2009.

  1. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka wczoraj pobrałem grę Prince Of Persia X360-Allstars z torrentów i gdy gra się pobrała w 100% to jest w folderze masa plików winrar i wiem że trzeba wypakować te pliki żeby był obraz iso wiec wypakowałem pliki i faktycznie po wypakowaniu jest obraz iso ale w postaci winrar i jak tak specialnie wypakowałem ten iso to miałem dwa foldery audio i video wiec wiem na 100% ze tego iso już nie trzeba wypakowywać i tak mam dwa pliki dvd i iso, iso sprawdziłem przez ten program :XDVDMuller 10.2 Beta i oto rezultat:

    http://i42.tinypic.com/14bq6xh.jpg

    następnie sprawdziłem w abgx360 oto rezultat:

    http://i43.tinypic.com/sc5k7r.jpg

    I teraz mam takie pytanie do was jak już sprawdziłem grę i trzeba nagrać na płytę to tak obraz ten iso winrar sprawdziłem w dwóch tych programach i jak się okazało że wszystko jest ok to żeby nagrać teraz tą grę to muszę uruchomić img burn i wczytać ten plik dvd do img burn i go nagrać i gra będzie nagrana poprawnie tak? proszę o odpowiedz.Aha i co w tym programie abgx360 mam dwa błędy z tego co wiem ten błąd AutoFix jest dlatego że gra jest poprawna i niema czego naprawiać tak?

    Aha, tu dołączam screna pliku iso i pliku dvd :

    http://i42.tinypic.com/2q2pyk5.jpg

    Proszę o odpowiedz na te moje pytania będę niezmiernie wdzięczny.

    Aha i czyli ten plik trzeba tylko nagrać tak? http://i39.tinypic.com/2m61ifs.jpg ?

    aha i co to oznacza? http://i40.tinypic.com/70xeyt.jpg czemu tam pisze końcówka NTSC?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    słuchaj nie możesz rozpakowywać .iso tylko jego musisz zostawić powinieneś mieć 2 pliki
    .dvd i .iso
    Jeżeli sprawdziłeś i są jakieś błędy sprawdź SS tutaj masz poradnik
    http://x360iso.org/poradniki-iso/7324-przygotowanie-obrazu-iso-przed-nagraniem.html
    PUNKT 3 sprawdzenie SS
    jeżeli jest good kreon możesz zacząć nagrywanie jeżeli bad to musisz jeszcze raz sprawdzić abgx
    gdy będziesz miał wszysko oki to nagrywasz poradnik :
    http://x360iso.org/poradniki-iso/4-nagrywanie-obrazow-iso-windows.html
    w tych poradnikach nawet najgorsza łema będzie wiedziała co zrobić więc nie musze ci dalej opisywać (pomogłem ? dziękuję :p)
     
  4. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak ale powiedż mi tylko tyle czy trzeba nagrywać sam plik dvd a iso nie tylko dvd tak?
     
  5. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale błedy mam tylko w abgx360a w XDVDMULLER 10.2 BETA NIE MAM ŻADNYCH BŁĘDÓW
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wywala ci błą bo gry nie ma w bazie abgx, gra będzie ci normalnie działać na konsoli, ale jest niezweryfikowana - jest za to Prince.Of.Persia.USA.XBOX360-x360inT
    Co do nagrywania to robisz wszytko ok. Na przyszłość - http://x360iso.org/poradniki-iso/4-nagrywanie-obrazow-iso-windows.html
     
  7. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzięki offtopic tylko nagrać plik dvd co ma 1KB i gra będzie działać tak?
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    Tak jak pisałeś plik .dvd w img burnie i ci wszyściutko nagra i będziesz grał ;p
     
  10. nike

    nike Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzięki chłopaki naprawdę mi pomogliście bo byłem w tym zielony jak nic jeszcze raz dziękuję.
     
Wczytywanie...

Poleć forum