1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bardzo ważne ! Problem z aktualizacją konsoli ! Proszę o szybką pomoc !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tonypl33, Grudzień 28, 2011.

  1. tonypl33

    tonypl33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega ma xbox 360 :D z xtreme 1.5 . Wsadził do konsolki płytkę z Madden Nfl 12 . Oczywiście poprosiła ona zaraz o aktualizację. Co zrobić ?
    - Flasha do LT 3.0 załatwił by sprawę ? trzeba wcześniej płytkę wyciągnąć?
    - Dokończyć aktualizację z pendrive'u ? ale jak ?
    Może jakiś inny sposób . Stawiam piwo za szybką pomoc . Dziękuję !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak dokończysz usunie flash i tak i tak, jak masz napęd fat benq/liteon wgraj lt 3.0 jak inne lt 2.0 lub czekaj na lt 3.0
     
  4. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Wyciągnij płyte wgraj lt2.0 a nie 3.0 i dasch 13599
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    może i wersje 2.0.13604.0 do lt 2.0 a lt 3.0 dasha 2.0.14699.0 . lepiej dasha przed lt wgrać o ile nie będziesz musiał i tak wgrywać orginalnego fw do napędu
     
  6. tonypl33

    tonypl33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak dasha wgrać ? normalnie pendrive tak ? A płytkę jak wyciągnąć? przepraszam , że tyle pytań , ale greenhorn jestem ;)
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    przez pendrive znajndziesz przez google a lt wgrywa się do napędu
     
  8. tonypl33

    tonypl33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem ,że LT do napędu ;) tylko mnie interesuje co z płytką bo cały czas jest w środku ? Jak wyciągnąć ?
    ?
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wyciągnij jak chceszs z pena wgrać dasha. i musisz mieć wyłączonego xa i wpiąć pena i włączyć i napewno ci usunie lt.i ta płyta z grą ma obniżone wave bo jak tak nawet upragrade z tej płyty by ci się nie zrobiło
     
  10. tonypl33

    tonypl33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli ma obniżony wave to instalować aktualizacjęz niej . A potem Lt i git :D ?
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak ma obniżony a napewno ma bo gra nie była w xie widoczna nawet to się z tej gry napewno nie zrobi musisz sobie ręcznie zrobić i usunie lt. jak umiesz lt sam wgrać to lt
     
  12. tonypl33

    tonypl33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co bo nie zrozumiałem tej wypowiedzi :) Gra jest obniżona do 3 wave . Włożona do xboxa i pokazuje się aktualizacja dokładnie taki kod :3151- 335A- B800- 0F00- C000- 003A . Ma zainstalować aktualizacje z tej plytki czyli dac dalej tak ? i potem Lt 3.0 i wszystko git . Tylko , że nie ma klucza napędu który wyciągniemy jak się pozbędziemy aktualizacji . Czy aktualizacja czasem nie czyści klucz napędu tak żeby nie dało się przerobić ?
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    z pena sobie wgraj 2.0.13604.0 póżniej lt 2.0/3.0 . klucz trzeba z napędu wyciągnąć i wgrać lt po instalacji dasha
     
Wczytywanie...

Poleć forum