1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batelfield 4 nie moge odpalic RGH???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 8ML3, Styczeń 22, 2014.

  1. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z odpaleniem Batelfielda tzn. wybiore kampanie no i na tym sie konczy dalej nie chce ruszyc. Zgralem Content z dvd1 do content z konsoli i dvd2 na dysk i nic to nie zmienilo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Plik tekstur jest poprawnie wrzucony?
    Spróbuj odblokować w XM360.
    1. Pobierz i rozpakuj: XM360 2.0d Download - Xbox 360 Jtag XBLA / DLC / TU Content Organiser
    2. Wrzuć na pena / dysk konsoli i odpal z File Managera plik XM360.xex
    3. Wykonaj 4 kroki - Scan All -> Show DLC -> Unlock DLC -> Exit To Dash.
     
  4. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz mam ten program i odblokowalem batelfielda bo mialem zamknieta klutkie ale pobawie sie jeszcze z tym Content. Z dvd1 skopiowalem do glownego katalogu na dysku CONTENT nie wchodzilem w niego
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro już odblokowywałeś to raczej jest dobrze wrzucony. DVD2 przerobione do XEX / GOD?
     
  6. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak.....

    EDIT

    do xex


    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli dalej nie działa a wszystko jest dobrze wrzucone to przerób DVD2 do GOD i odpal ponownie.
     
  8. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem tak:
    Przerobilem ISO zeby moc otworzyc gre w xex zgralem ja np na pena po czym wchodze w xex zaznaczylem z dvd1 Content i wrzucilem go do Content na dysku nastepnie skopiowalem dvd2 do games na dysku konsoli wchodze w default xex czy jakos tak wlaczam wszysto ladnie ale jak wlacze kampanie itd zaczyna myslec no i mysli........i mysli......gra sie nie wlacza. Nazwa DVD1 i DVD2 sie zmienila ale chyba to nie ma znaczenia na Imars-bf4-360a i imars-bf4-360b
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przerób dvd2 do GOD - problem zniknie.
     
  10. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym GOD to nie bardzo wiem o co chodzi
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szkoda tylko ze nie mam juz Batelfielda w formacie ISO :((((
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj "przerobić" XEX do ISO programem Createisogood.
     
  14. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie moge w tym programie CreateIsoGod w iso image of dastination wybrac folderu???
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wybierz miejsce w którym będziesz miał utworzony obraz ISO np. Pulpit, wpisz nazwę np. BF4 i Create Iso.
     
  16. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyskakuje mi blad a moze zle wybieram source folder ja w to miejsce zaznaczam przerobiony folder dvd1 xex masakra normalnie co za g.....
     
  17. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak już to wybierz folder z dvd2. Jaki błąd wyskakuje.. ?
     
  18. 8ML3

    8ML3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jak ten blad sformuowac bo go nie rozumiem pisze : wystapil nieobslugiwany watek aplikacji....................System.ComponentModel.Win32Exception: Nie można odnaleźć określonego pliku
    w System.Diagnostics.Process.StartWithCreateProcess(ProcessStartInfo startInfo)

    EDIT

    Dzieki za info ale nie chce mi sie juz przy tym siedziec sciagne sobie na nowo w ISO i wtedy przerobie do GOD

    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
Wczytywanie...

Poleć forum