1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bateria

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kabattiera, Styczeń 24, 2010.

  1. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    joł... gdy podczas gry wciskam przycisk środkowy na padzie to u góry jest jakiś wskaźnik baterii. co to za bateria? czy to bateria w xboxie czy w padzie czy gdzie? wczoraj ok. 1:30 w nocy były 3 kreski jeszcze, dziś włączam i tutaj dalej 3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Yo!

    Jest to info dot. baterii w padzie
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    hahah bateria w xboxie to zes mnie rozwalil kolo :D
     
  5. fortis

    fortis Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To poziom energie baterii w padzie bezprzewodowym. Jak masz jedną kreskę to radził bym zrobić save gry i je naładować ;)
     
  6. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    no chodz idziemy sie posmiac razem bedzie beka h3h3h3h3


    dzieki tam za info ;p no ale coz mam xboxa od niedawna to taki polmozg jak kolega 2 posty wyzej sie moze zdarzyc
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Wlasnie kto tu jest polmozgiem wydalo sie przy zalozeniu tego tematu. Bo jak mozna myslec ze to baterie w xboxie, kiedy takiej nawet nie ma :D:D
     
  8. kabattiera

    kabattiera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bremen
    żartujesz? nie zrobisz mnie w jajo! nie ma co!
     
  9. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To stan baterii w padzie!
     
  10. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ile razy jeszcze chlopak dostanie odpowiedz na to pytanie? :) -_-"
     
  11. TheSonyMix

    TheSonyMix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hove (UK)
    Najlepiej się śmiać z innych. Każdy czegoś nie wie, więc jeżeli tak jest, to należy udzielić odpowiedzi (jeżeli takową się zna), i swoje zbędne uwagi zachować dla siebie. Przepraszam za off top.
     
  12. bLE!

    bLE! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieplewo CITY :)
    Jeśli chodzi o te baterie w padzie, to tak naprawdę ten wskaźnik działa najdokładniej w momencie gdy mamy baterie MS do pada. Przy bateriach "paluszkach" nie zawsze musi pokazywać poprawnie :) Np wkładając nowe baterie mam 3 kreski, natomiast gdy bateria właśnie pada i kręcą się diody na padzie, pokazuje mi 2 kreski :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum