1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Baterie do Pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Galon, Grudzień 13, 2010.

  1. Galon

    Galon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam konsole Xbox 360 w wersji Arcade, czyli stary model ale juz z dyskiem.
    Moje pytanie jest nastepujace, czy do pada wchodza tylko baterie LR6? Otoz posiadam baterie - akumulatorki HR6, ktore po wlozeniu do pada nie daja zadnego rezultatu, a w innych urzadzeniach np. pilocie dzialaja.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    zarowno lr6 jak i hr6 powinny dzialac, sam jade na akumulatorkach
    moze twoje koncza zywot ?
     
  4. Galon

    Galon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sa to dosc stare akumulatorki, ale tak jak juz wspominalem w innych urzadzeniach dzialaja.
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    ale w urzadzeniach bardziej wymagajacych niz pilot do tv ? np aparat fotograficzny
    bo jednak pad potrzebuje w miare dobre aku
     
  6. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale pilot potrzebuje mniej energi niz pad mozliwe ze pojemnosc spadla bardzo nisko
     
  7. Galon

    Galon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzilem przed chwila w cyfrowce i tez dzialaly. Nie wiem w czym problem =/
     
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    hmm ja nadal obstawiam ze sa za slabe na pada juz, jest jedno wyjscie musisz skombinowac inne :D
     
  9. Galon

    Galon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miales racje, okazaly sie za slabe. Mialy 1800 mAh, teraz zalatwilem 2500 i dzialaja. Dzieki za pomoc ;)
     
  10. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak ja mam pada od arkade i na nim akumulatory działają a przekładam do pada od slima to jak włanczam to diody mrugną dwa razy i się wyłancza i nie mogę go zparować przesto z konsolą tyle że baterja jest w 80% naładowana czy może pad potrzebuje bateri w 100% naładowanej do uruchomienia i sparowania z konsolą
     
  11. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    zamały prad na akumulatorach, wystarczy spadek 0.5A i już się pad nie uruchomi
     
  12. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak ale pada od arcade nozmalnie odpalam i gram do samego końca beterii tak mam tylko z padem od slim że nie chce załapać może być tak przy pierwszym odpaleniu bo nie mogę nic zrobić a gościu zapewniał mnie że przed wysyłką pady są sprawdzane bo to było kupowane ze sklepu tyle że na allegro
     
  13. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Tu nie chodzi o pojemność, a napięcie które dają...
     
  14. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale tak częściowo rozładowna bateria działa na padzie od arcade do samego końca a na takiej baterii już nie idzie odpalićpada od slima czy możliwe jest że potrzebuje pad pełnej mocy baterii napierwszy rozruch czy wogule miał ktoś podobną przypadłość z padem jakim kolwiek
     
  15. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    bo bateria a akumulator ma inne napiecie i prad, naladuj
     
  17. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po prostu podlacz baterie do ladowania i sprawdz wtedy ... a tak w ogole pad to pad i niewiem czym sie rozni pad "od arcade" od pada "od slima" ... poza wygladem wnetrze ma to samo...
     
  18. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    teraz zaglądałem pod koszyczek w padzie i test coś zaznaczone 5V i 450mA co to ma być są takie paluszki po 2,5v
     
  19. krzychura22

    krzychura22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Dokładnie miałem taką samą sytuację, lecz poradziłem sobie kupując nowe akumulatorki. Teraz trzymają mi całkiem długo...
     
  20. ALEXY28

    ALEXY28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale miałeś też coś takiego że po włorzeniu akumulatorów naciskałeś ixa i mrygło dwa razy i się wyłanczał pad?sprubuje jeszcze naładować przez całą noc akumulatory i sprawdzić z rana bo jak nie to reklamuje go
     
  21. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    poprostu masz zuzyte akumulatory kup nowe i bedzie dzialac ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum