1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Baterie do pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez albert81a, Październik 13, 2012.

  1. albert81a

    albert81a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy te- PROCESOROWA 5H + 4 x R6/AA SANYO ENELOOP 2000 BOX (2684701640) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. baterie będą pasowały do pada do xbox'a i czy są one według was warte tej ceny czy lepiej chińszczyznę wźąć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Obrazek25

    Obrazek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Akumulatorki są zazwyczaj ciut większe od zwykłych baterii, ale działają w xboxie, tylko trochę ciężej je wyjąć. Ja mam chinole, które kupiłem z ok. 5 lat temu i nie narzekam ;)
     
  4. debowski

    debowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Konin
    A tak z ciekawości. Ma ktoś akumulatorki 2700mAh w swoim padzie? Ile godzin wam trzymają?
     
  5. bodzio.man

    bodzio.man Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    ok. Racibórza
    A ja tam zdecydowanie polecam markowe akumulatorki. Może nie używam ich do pada z X'a tylko wiilota ale mogę powiedzieć że te markowe wytrzymują zdecydowanie dłużej. Do tego w stanie nie użytku markowe dłużej trzymają energie w sobie niż te zwykłe akumulatorki.
     
  6. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
    Baterie do padaJa mam w swoich padah

    Ja mam w swoim padzie Sony 2500 mAh i trzyma mi srednio tak 63 godziny
     
  7. albert81a

    albert81a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    re

    A moglibyście mi dać w takim razie link na allegro do baterii idealnie pasujących z ładowarką ale z tych lepszych firm?
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ludzie w którymś temacie zachwalali te ENELOOPY, twierdzili że nie było mocniejszych.
    ja sam używam ENERGIZEER oraz DURACELL i jako, że na energizery nie narzekam tak DURACELLe są do... chrzanu :)
     
  9. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Ja polecam eneloop.Koszt ok. 10pln.za sztukę.Ale naprawdę warte swojej ceny.A aby się o tym przekonać wystarczy wlożyć je do aparatu i ...pstrykać.2 tyg. w górach spokojnie ponad 1000 fotek jeszcze po powrocie działały.A w padzie-nie pamiętam kiedy je ostatnio ładowałem.
     
  11. albert81a

    albert81a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    AA to AA, nie ma opcji żeby nie weszły
     
  13. albert81a

    albert81a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze mam jedno pytanie na inny temat. Kupiłem xboxa z dyskiem 20 GB czy ta pojemność wystarczy na zainstalowanie na dysku gier- nawet tych najobszerniejszych?
     
  14. bodzio.man

    bodzio.man Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    ok. Racibórza
  15. albert81a

    albert81a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak to jest z tym dyskiem czy 20 GB wystarczy żeby nagrać czy jak się to nazywa grę, nawet tą najobszerniejszą na dysk? Ile średnio zajmuje gra? Chodzi mi oczywiście o oryginały (nie wiem czy to robi różnice więc pisze).
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    SANYO ENELOOP 2000 są ok, sam z nich korzystam i trzymają bardzo długo. Co do HDD 20GB to sobie odpuść, np. Battlefield 3 czy Max Payne 3 nie zmieszczą się :)
     
  17. albert81a

    albert81a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam jak odpuścić bo już idzie w przesyłce. a czy można do tego plastiku na dysk w xbox "wpakować" swój dysk. Z tego co się orientuje to przenośne mają po 2,5'- czy można wyjąć z obudowy i wsadzić do obudowy z dysku z Xbox'a?
     
  18. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Jedynie parę dyskow WD, tylko trzeba pod PC je przygotować odpowiednio do wspolpracy z konsola.

    Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
     
  19. albert81a

    albert81a Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jest różnica obrazu miedzy hdmi a tym kablem którego się dostaje? Jeszcze głupie pytanko- jak ustawić konsole optymalnie tj. żeby wszystko się chłodziło jak należ?
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Baterie do pada

    Roznica jest w rozdzielczosci taki kabel co masZ w zestawie do kosza sie nadaje, chyba ze nie masz plaskiego tv.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum