1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

batlefield 4 nie chce odpalic

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matii...1, Październik 29, 2013.

  1. matii...1

    matii...1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich jestem tu nowy mam maly problem
    mianowicie niedawno tzn 3 miesiące temu przerobiłem sobie konsole na JTAG kopiowalem gry z pendriva i wszystko było ok do dziś probuje odpalić gre batlefield 4 : kopiuje się ok odpala ok po czym jak już wybiorę tryb jedno osobowy zaczyna wczytywać i tak wczytuje i wczytuje bez końca
    czy może mi ktoś doradzić co w tej sytuacji zrobić??dadam obrazy przerobiłem iso to god i skopiowałem do konsoli.nic więcej nie robilem.bardzo dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Sprobój przerobić na Xex ewentualnie inny obraz iso pobierz

    Naklepane na i9001
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dograłeś textury ?
     
  5. matii...1

    matii...1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie dogrywałem textur czy to od tego????
    jak je dograc???
     
  6. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    bez wgranych tekstur sobie nie pograsz, pierwszą płytę musisz przerobić do formatu XEX i wyciągnąć folder CONTENT i wrzucić to na dysk WEWNĘTRZNY konsoli, jeśli nie posiadasz dysku wewnętrznego to jest na to sposób postępuj według tego poradnika http://xboxforum.pl/jtag-rgh-194/battlefield-4-bez-dysku-wewnetrznego-179811/
     
  7. matii...1

    matii...1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do tego xex to musze jakims programem przerobić?????
    wyciagnac folder content?????
    bardzo dziekuje za odpowiec
     
  8. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    do formatu xex możesz użyć programu exiso-gui (poszukaj na googlach a tu masz poradnik jak przerabiać do formatu xex http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-wypakowanie-bad-konwertowanie-obrazu-gry-pod-jtag-104943/), "wyciągnąć folder content" to znaczy jak przerobisz do formatu xex to wtedy wchodzisz do folderu z przerobioną grą a tam będziesz mieć folder o nazwie CONTENT ,i ten folder content trzeba przenieść na dysk wewnętrzny konsoli, lub zrobić według poradnika i będziesz miał możliwość grania z dysku zewnętrznego, myślę że zrozumiałeś to co piszę :acne: , jak będziesz miał jakieś problemy to pisz ,
     
  9. matii...1

    matii...1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprubuje dziekuje bardzo
    za porade
     
  10. matii...1

    matii...1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok mam przerobione jest content czy teraz sam content na hdd do xbox a co z reszta gry i dvd2????skopiowac
    normaline do folderu gdzie mam gry????czy duga plyte tez przerobić na xex???
     
  11. matii...1

    matii...1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam już ze znajomy z którym nie mam już kontaktu robil mi gta i jest już jakiś folder content na hdd w xbox
     
  12. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    druga płyta może być w formacie god i wrzucona gdzie chcesz, jeśli masz folder content na dysku to do tego folderu musisz wrzucić folder o nazwie 454109BA z folderu content z battelfielda (tak to powinno wyglądać Content \ 0000000000000000 \ 454109BA ), i czy masz dysk wewnętrzny w konsoli?
     
Wczytywanie...

Poleć forum