1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman - Arkham Asylum już jest!!!

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez lordostros, Sierpień 20, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    Właśnie pojawiają się pierwsze linki do downloadu na xbox360iso.com. Z opisu wynika, że gra jest Region Free oraz w języku polskim. Mam nadzieję, że ktoś potwierdzi te rewelacje, gdyż z racji mojego słabego łącza, grę będę miał za kilkanaście godzin :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    No i co z tego, że gra pojawiła się w sieci? Nie musisz od razu pisać, kto sprawdzi ten zrobi temat i wklei linki na forum.
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Po za tym tam nawet nie ma jeszcze wszystkich linków to skąd ktoś miałby wiedzieć.
     
  5. qmenos

    qmenos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    jak dlamnie to jeszcze 8 dni do premiery pl... ciut za szybko... :> ale zobaczymy moze ktos sciagnie i da znac...
     
  6. Sith[PL]

    Sith[PL] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a tam btw to chyba PL miało być tylko na PC :S
     
  7. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    mic1225
    No i co z tego, że pojawił się taki temat? Nie musiałeś od razu odpisywać, skoro Cię nie interesuje, ba- nawet nie musiałeś go czytać.

    Sith[PL]
    Też tak słyszałem, ale w pliku NFO widnieje coś takiego:
    "Languages.....ENGLISH, GERMAN, SPANISH, ITALAIN, POLISH, RUSSIAN"
     
  8. Sirhc15

    Sirhc15 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. frankie

    frankie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tym jezykiem polskim chodzi o dashboard a nie grę :) w sumie jest to możliwe premiera ntsc jest 25 także może powtórka z wolfenstenia... niestety jak już koledzy powiedzieli gra jest ciagle upowana...
     
  10. Sith[PL]

    Sith[PL] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli tzrzeba oczekac bo narazie 1/4 gry jest uploadowana..
    PL to tylko dashboard a szkoda ...
    z reszta PL i tak tylko na PC....

    a tak btw ciekawe czy ta gra bedzie miala cos do avatarow skoro zawiera nowy dashboard :p
     
  11. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Ale, ale jak to? To tak mało jest języków dashboardu? Coś kręcisz :)

    Jak będą napisy to będzie mega plus dla tej produkcji i wydawcy.
     
  12. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    właśnie dashboard ma więcej języków, zresztą ściągnie sie to sie zobaczy bo pewnie zaraz jakies walki na forum będą ;]
     
  13. Sith[PL]

    Sith[PL] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    boshe...
    jakbyście czytali nie opis gry a "wycią" z abgx to tam jest napisane
     
  14. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    No więc wygląda to tak. W pliku NFO jest najpierw

    Region...........REGION FREE
    Origin............USA-NTSC/U
    Languages.....ENGLISH, GERMAN, SPANISH, ITALAIN, POLISH, RUSSIAN
    Filename........mm-baa.r79

    i dalej

    Dashboard Languages: English (default)
    German
    French
    Spanish
    Italian
    Polish
    Russian

    Niby wszystko wskazuje, że jest język PL, ale też mam przeczucie, że tak różowo nie jest, bo przecież nikt nie zapowiadał polskiej wersji na konsole
     
  15. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Sliczniutko :) W grze nie będzie nawet napisów PL więc zapomnijcie...... Napisy będą tylko w wersji na PC


    Ps: Tylko później nie płaczcie jak dostaniecie bana za grę przed premierą....
     
  16. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    up--> wystarczy odpiąć się od live
     
  17. Sith[PL]

    Sith[PL] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    uu
    z reszta to wersja NTSC wiec sobie można pograc...
     
  18. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    O Bosh..... Lol i co z tego że odepniesz się od live? Zagrasz i masz już logi w konsoli z danej gry. Wtedy wiadome już że podczas fali dostaniesz bana.
     
  19. mat01

    mat01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sory ale gadasz glupoty. Wystarczy sie odpiac od neta. A jak masz bana dostac to dostaniesz, nie wazne za co. A na gre czekam z niecierpliwoscia. Pewnie niedlugo zagosci na xbox-sky :)
     
  20. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Gdy odpinasz X'a od neta to ci achiki nie zapisują sie z datami, a data konsoli jest automatycznie ustawiana na standardowa po kazdym odpieciu od zasilania(czyli ktorys tam 2005 r.). Wiec o zadnych logach tu nie ma mowy, X przeciez sam nie wywrozy ci ktory dzien ma, a za gre w Batmana w 2005 r na pewno bana nie wylapiesz, a za przerobiony napęd. Bedzie fala, będzie skan, jednym sie uda, drugim nie, bo przeciez sam M$ mowi ze kazdego X'a nie przeskanuje. Proste. EOT.

    A co do gry. Ja tam czekam, będzie kilka dni dobrej zabawy. Szykuje sie solidna dawka rozrywki podobnej do tej z Wolverine'a. I dodatkowo jak będzie choc troche wymagala pomyslunku to będzie warta uwagi.
     
  21. cbool

    cbool Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dajcie linki bo tam ich nie widze.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum