1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman: Arkham City (2011) 0800.RF.XBOX360-XPG

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Październik 13, 2011.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]

    Wielkość obrazu ISO: 8334MB (XGD3)
    Region: Free
    Wersje językowe: Polski, English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Russian, Japanese, Portuguese, Korean
    Dubbing/Audio: English, French, Italian, German, Spanish.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrek10h

    piotrek10h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stary Sącz
    Przepraszam że pewnie zdenerwuję wielu tym pytaniem ale za cholerę nie mogę się połapać w tych zabezpieczeniach. XGD3 oznacza że nie odpalę gry na Ixtreme 1.5 i na dashu od Portal'a 2?
     
  4. W13siek

    W13siek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie pamiętam jaki jest Dash z Portala 2 ale na pewno jakiś stary, napęd trzeba będzie ponownie flashować na LT+2.0 bo on obsługuje XGD3 a dash o ile się nie mylę to 13599 albo nowszy 13604 tylko przy wgraniu tych dashy na tego z Portala 2 cofnie ci przeróbkę tzn. wgra ci oryginalny FW
     
  5. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Nie odpalisz. Musisz wgrać najnowszy dash i LT 2.0
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    ma ktos linka do tej gry bo nie moge nigdzie znalezc
     
  7. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ktoś wie czy będą tu takie cuda jak w f4 ?
     
  8. Lucky Strike

    Lucky Strike Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na offline cuda nie groźne. Każdy się boi sprawdzać teraz.
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo nie ma znaczenia czy online czy offline. Błąd w fm wyskakiwał wszędzie
    Na TL chłopaki na razie nic nie pisali o wyskakującym błędzie w batmanie, więc może dobra wersja
     
  10. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale przerywana gra już nie jest fajna.

    EDIT: @up no właśnie
     
  11. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Posiadam JTAG. Wypakować ISo przepakować Iso2God. Nastepnie z pliku rebulit rozpakowuje sobie ISO i wrzucam na dsyk. Dobrze myśle?
     
  12. Lucky Strike

    Lucky Strike Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wprowadzam. Chodzi o zbanowanie konsoli. Jak nie grasz online to co ci szkodzi sprawdzic.
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    powiem tak gra ma ssv2 0800 czyli na live na 99% bezpieczne ale nie podł sie do live bo jest przed premierą podł się jakis dzień przed gra jest super błędu nie wywaliło gra chodziła mi w menu jakieś 20min bo musaiłem iść do sklepu;)) czyli Forza jakaś dziwna jest cś mi się wydaje że IND dało **** sprawdzie Forze od Complex czy jest tak samo;))
     
  14. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Ta wersja ma PL a wie ktoś czy wersja COMPLEX ma napisy PL?
     
  15. Lucky Strike

    Lucky Strike Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Potwierdzam piszą, że jest bezpieczna.
     
  16. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    nie wierze, ze juz jest :OOO Moja ulubiona gra!!
     
  17. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie ma batmana od complex a forza 4 od complex jest PL
     
  18. Zubitzu2207

    Zubitzu2207 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a to sorka;))
    complex pewnie tez PL i tym bardziej bezpieczny na live ale odpalajcie na razie offline az do premiery światowej czyli chyba wtorek w nast tygodniu
     
  20. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    @dawidek295, premiera światowa jest pojutrze ;P
     
  21. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    18 października 2011 ( światowa data premiery )
    21 października 2011 ( data wydania w Polsce )
    21 października 2011 ( Europejska data premiery ) (PAL)
    18 października 2011 ( data premiery w USA ) (NTSC)

    raczej nie dziś mamy 13;))
     
Wczytywanie...

Poleć forum