1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City blad crc

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez snake210196, Kwiecień 3, 2013.

  1. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, Moje pierwsze pytanie troche nie na temat ale dlaczego moj temat http://xboxforum.pl/kosz-53/gears-of-war-3-blad-crc-164742/ zostal wrzycony do kosza? Co jest nie tak? Moze chociaz Adminie napiszesz o co chodzi? bede wiedzial na przyszlosc...

    Ale dobra teraz na temat. Pobralem dawno temu Batmana Arkham City i trzymalem na kompie brata do czasu az nie kupie ihasa. Dzisiaj doszedl, wszystko ladnie zrobione, gra przeniesiona na mojego kompa i dla pewnosci wrzucilem do abgxa obraz. Wszystko na zielono ale crc uszkodzone :// U brata jak sprawdzalem to nie wyskakiwalo o bledzie crc. Wiecie o co moze chodzic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli u brata dalej nie ma błędu to źle się skopiowało . Powtórz czynność . A jeśli u brata też jest błąd to ściągnij jeszcze raz
     
  4. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kurde przez przypadek wycialem obraz :/ Sprobuje przeniesc z powrotem
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Tasma z dysku moze byc dupnieta w twoim kompie lub zle wpieta lub dysk zle przezrokowany
     
  6. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra pobralem od nowa i przy wypakowywaniu mam blad crc, przenioslem na kompa brata bez zadnego naprawiania archiwow i tam sie ladnie wypakowalo. Cos nie tak mam z kompem chyba ://
     
Wczytywanie...

Poleć forum