1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City bład ze sciereczka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez snake210196, Kwiecień 13, 2013.

  1. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema, nagralem batmana na Ihasie 124 b, z wgranym ixtreme ustawienia z forum, plyta verbatim. Nagrane bezblednie i weryfikacja tak samo ale czasami podczas grania wyskakuje mi blad ze sciereczka i nie moge zainstalowac na dysk, w 30 % wyskakuje tak samo z ta sciereczka ale bardziej to jest powiadomienie a nie blad bo nie ma czerwonego krzyzyka tylko cos innego(ale to malo istotne akurat :) ) Wina lasera w konsoli czy cos zle nagralem?Z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Skoro mówisz że nagrałeś bezbłędnie i przeszło weryfikację pozytywnie to zostaje tylko LASER
     
  5. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra jakos sobie radze z tym bledem ale teraz mam kolejny problem, jestem aktualnie w takim podziemnym miescie i w momencie jak batman upada i slyszy swoich rodzicow, nastepnie wstaje i konsola sie calkowicie zacina. Nic nie moge zrobic tylko reset konsoli.
     
  6. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wyczyscilem pamięć podreczna i nadal sie wiesza w tym samym momencie. Dodam że tylko z ta gra jest problem. Ogólnie to kkonsola się nie wiesza
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagraj jeszcze raz. Czasami zdarza się, że nagrywarka nagra błędnie.
     
  8. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jeśli nagrywałeś ihs, a gra nie instaluje się na dysku tzn., że źle się wypaliła lub masz uszkodzony obraz. Abgx nic nie wykazał?
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    możliwe ,że laser na dysk zainstaluj.
     
  10. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    abgx pokazywal ze niby crc blad ale podobno to dlatego ze polska wersja gry i abgx nie ma tego w bazie swojej, tak wyczytalem :) Na dysk nie moge zainstalowac w okolo 30 % mam informacje o sciereczce
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak imgburn po nagraniu weryfikacje uznał za oki to gra jest oki. Sprawdzałeś na innej konsoli inne gry też tak mają?
     
  12. snake210196

    snake210196 Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie sprawdzalem na innej konsoli :) nikt w okolicy nie posiada . Tylko w tym jednym momencie sie wiesza i tylko w Batmanie ;//
     
Wczytywanie...

Poleć forum