1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

batman arkham city blad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez msx, Styczeń 8, 2012.

  1. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,mam problem z gra Batman ARkham City XBOX360 COMPLEX.Gdy odpalam gre i mam juz menu wybieram bez kobiety kota kontynuje gre i po kilku minutach pojawia sie taki komunikat"WYKRYTO USZKODZONE ZAWARTOSCI DO POBRANIA,JEZELI ZAWARTOSC JEST USZKODZONA,POBIERZ JA PONOWNIE LUB USUN JA ZA POMOCA INTERFEJSU GLOWNEGO KONSOLI XBOX" i w tym momencie wywala mnie do dashboarda jak dam ok lub anuluj , czytalem tutaj rozne posty na ten temat ale nie widze rozwiazania moze ktos ma sprawdzona wersjePL jak tak to gdzie moge znalezsc ? dodam ze gre nagrywalem na ihas524b na plytce verbatim, gram na offline nie mam konsoli podlaczonej do neta , naped LT2.0 dasboard 13604 wszystkie gry dzialaja bez problemow wlacznie z forza4.
    Dzieki z gory za pomoc
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nikt nie ma pomyslu co i jak? nie chce mi sie wierzyc zeby ktos sobie z tym nie poradzil
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak oczywiscie
    moja nagrywarka to liteon ihas 124 z softem 524 od c4eva
     
  6. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wyczyść cache konsoli, w pamięci poszukaj czegokolwiek co by mogło być związane z Batmanem AC i to usuń.
     
  7. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nagralem inny complex i wszystko dziala
    dziwna sprawa troche ale dobrze ze dziala
    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum