1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City GOTY Edition XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Rafau666, Czerwiec 2, 2012.

  1. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    [​IMG]

    WAVE VERSION: XGD3
    RELEASE NAME: Batman Arkham City Game of the Year Edition XBOX360-COMPLEX
    REGION: Region Free
    LANGUAGES: English, German, French, Italian & Spanish
    RELEASE DATE(S): May 29, 2012
    Wymaga 719

    http://i.minus.com/iU3DINBziO1PW.JPG
    http://i.minus.com/ibHtvmRIqS2jd.JPG

    DVD1= single player
    DVD2= DLC

    .
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    A mam pytanie czy savy działają z poprzedniej wersji czy trzeba przechodzić grę jeszcze raz??
     
  4. mc55

    mc55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hindenburg
    save działa właśnie sprawdziłem !
     
  5. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jeśli ma się podstawkę to wystarczy pobrać drugą płytę czy potrzebne są obydwie? Jeszcze jedno pytanie czy dlc trzeba instalować na dysku (czy wymagają dysku)?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Dodatki działaja tylko na tej wersji, chyba trzeba instalować, bo grę odpalasz z pierwszej płyty
     
    1 osoba to lubi.
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Potrzebujesz oryginalnego dysku od MS/skonfigurowanego WD z serii Scorpio.
     
  8. pgaluszynski87

    pgaluszynski87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje pytanie odnośnie właśnie tej edycji GOTY.. Premiera na rynek europejski PAL jest na wrzesień.. CZY posiadając LT 3.0 i wypalone ihasem mozna bezpiecznie uruchamiać, czy ma jakies znaczenie iż uruchomie to "przed premierą" .. Jakies konsekwencje? Mój pierwszy post wiec jesli trafilem pod "zły adres" to sorki.. ale wątek jest odnosnie tej akurat edycji gry wiec chyba okej:)
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli nie chcesz dostać bana, to odpinasz kabel sieciowy od konsoli.
     
  10. theslimshady

    theslimshady Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ta wersja GOTY lub Lollipop Chainsaw sa pozbawione tego zabezpiecznie z dirta lub dogmy?
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie dostaniesz bana, przecież Microsoft nie zbanuje ludzi, którzy kupili grę przez Internet z USA.
     
    1 osoba to lubi.
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma zabezpieczenia CIV.
     
  13. Renegatt

    Renegatt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak ją prawidłowo zainstalować na rgh ? 1 płytka do god/xex a druga? Tak samo ?
     
  14. kb18

    kb18 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podłączę się pod pytanie. mam problem z dodatkami. Dwie płytki są w god pierwsza płyta jest ok natomiast z drugiej nie chcą się zainstalować dodatki.
     
  15. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Panowie, a jak wyglada sprawa z achievementami? Jesli gralem juz wczesniej w zwykla wersje PAL i zdobylem achiwki to w GOTY nastepuje uaktualnienie starych achiwow o DLC, czy pojawia sie nowa karta osobno dla tej wersji?

    PS. Dzieki Tofiak za odpowiedz ;)
     
  16. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dodają się do zwyklych jakbyś je kupił dcl rozszerza się stara karta gry.
     
    1 osoba to lubi.
  17. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    hmm...u mnie nie bangla. Nagrało się i zweryfikowało bez problemu, cd1 zainstalowane na hdd, jak uruchamiam cd2 to mam tylko do wyboru zagraj(a gdzie instalka?) Jak próbuje uruchomić, to wyskakuje nieobsługiwana płyta. Muszę dodać, że po przepuszczeniu przez abgx nie znalazło topologii. Czyżby to była winna złej kopii?
     
Wczytywanie...

Poleć forum