1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City GOTY na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez felek007, Czerwiec 11, 2012.

  1. felek007

    felek007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam wersję batmana na 2 płytach (druga to wszystkie DLC). Przerabiam je do GOD'a i wrzucam jak wszystkie dwupłytowe gry. Następnie odpalam drugą płytę w celu instalacji DLC. Wszystko się uruchamia jak należy, ale gdy dochodzi do momentu w którym DLC powinno się instalować, wyskakuje błąd: Instalowanie materiałów nie powiodło się. Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @Podpinam się z pytnaiem, były zakładane tematy ale moderatorzy je pozamykali

    posiadam kompletną wstawkę, tj dwupłytowe wydanie od COMPLEX i po uruchomieniu drugiej płyty wyświetla mi się taki sam komunikat jak wyżej
    Obrazy przerobiłem programem Iso2god, utworzyłem folder zbiorczy BATMAN, tam wrzuciłem dwa foldery, CD 1 i CD 2 i dalej struktura wygląda jak po wypakowaniu każdego obrazu programem iso2god i wszystko to wrzuciłem na zewnętrzny dysk twardy. problem mam również z FORZA MOTORSPORT 3, wszystko wygląda identycznie
     
  4. felek007

    felek007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Haremhaton

    Haremhaton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Drugą płytę wypakowujesz do XEX (np. programem Xbox Image Browser) i pojawia Ci się folder z DLC, który dopiero kopiujesz na wewnętrzny dysk konsoli (z zewnętrznych w ogóle nie czyta DLC). Samo przerobienie drugiej płyty na GODa nic nie daje, bo znajdują się na niej tylko dodatki DLC.
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    też tak próbowałem że pierwsza GOD+wypakowane dodataki z drugiej skopiowane na dysk wew, ale u mnie to nie zadziałało. Próbowałem odblokowania dodatków ale nic z tego.

    Ktoś wcześniej wrzucił sposób, że pierwsza płyta powinna być wypakowana do xex+wypakowane dodatki z drugiej i ten sposób działa.
     
  7. felek007

    felek007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @boby a jak to dokładnie połączyłeś?
     
  8. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    pierwszą wypakowujesz normalnie do dowolnego katalogu z którego będziesz sobie uruchamiał, a z drugiej wrzucasz Content\0000000000000000\57520802\00000002\ na hdd dokładnie w tej samej strukturze czyli do hdd:\Content\0000000000000000\57520802\00000002\
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  9. felek007

    felek007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki, działa:)
     
  10. kabanix

    kabanix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co z plikami bmgame i $Systemupdate bo po wypakowaniu drugiej płyty programem xbox image browser ?mam tylko wrzucic katalog content?
     
  11. MaRianinc

    MaRianinc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    f5, co z plikami bmgame i $Systemupdate, content wystarczy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum