1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City jaki laybreak?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bartoj11, Październik 16, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Jaki trzeba ustawić laybreak żeby gra działała na lt 2.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lusus

    Lusus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    361
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    2133520, nagrane CloneCd, dziala bez problemu.
     
  4. Fred33

    Fred33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    albo polecam nowego IMGBURNA nic nie trzeba ustawiać, wszystko co trzeba jest domyślnie odrazu ustawione. I elegancko bez problemów wypala.
    Temat do zamknięcia.
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    @Fred33 - większej bzdury nie słyszałem. koleś poczytaj i dopiero się wypowiadaj. nie wypalisz chwilowo dobrze żadnej płyty z XDG3 w 100%. twierdzisz że nie masz błędu przy nagrywaniu i z tąd twierdzisz że jest OK? A TO BZDURA poczytaj i jak zobaczysz o co mi chodzi to popraw swój post
    Batman posiada także zabezpieczenie CIV tak jak FORZA4 - jeśli odpaliłeś to się "naznaczyłeś" i na XBL już pewnie nie pograsz
     
  6. Drey

    Drey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jestem pewny ale z tego co się orientuję oflagowanie konsoli można załapać dopiero jak masz przeróbkę która nie może uruchomić gry. Ja odpaliłem batmana po nagrywaniu imgburn'em bez żadnego problemu, a flagi się nie boję bo przerabiałem moje X Pudło w pełni świadom. Przeróbka= brak XBL a jak się nie podoba to płytki ze sklepu i powodzenia.
     
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    i jak wywali ci błąd z Forzy4 oraz z Batmana gdzie jest zabezpieczenie CIV. Ja mam xboxa po modyfikacjach i gram na XBL więc wolę poczytać niż później żałować że można było tydzień - dwa poczekać i było by wszystko ok. Poczytaj sobie u źródła o tym że ImgBurn (czy to nowa wersja czy stara) oraz CloneCD nie wypala gier w 100% tylko w 97%.
    czytanie nie boli a przy najmniej nie będziesz ludzi wprowadzał w błąd.
    "PC DVD Burner (Brand will be announced at a later date [SATA, high availablity]); (Models [6 in total] will be announced at a later date); This customized PC DVD burner fw allows for burning 100% of an XGD3 ISO to regular DVD+R DL discs."[TABLE="class: tablex"]
    [TR]
    [TD][/TD]
    [TD][/TD]
    [TD][/TD]
    [TD][/TD]
    [TD][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
  8. Fred33

    Fred33 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mario1500 - w sensie pewnym masz racje ale nie do końca.

    Po pierwsze nie gram na Live.
    Po drugie wiem że każda gra się nadpala i przez to źle się wypala.
    Ale ludzie mają stare jeszcze programy co trzeba ustawiać parę rzeczy i robić wiele nie potrzebnych kliknięć.

    dla mnie pytanie było takie : ''Jaki trzeba ustawić laybreak żeby gra działała na lt 2.0?''

    wiec odpowiedź jest. a ty mario od razu piszesz do LIVE;]...
     
  9. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    ja ustawiony mam LayerBreak=2133520 ale nie wszystkim tak działa
    a jeśli chodzi o błąd w FORZA4 i Batmanie nie zależnie czy grasz na XBL czy nie, gry mają w sobie zabezpieczenie CIV i wywalają błąd o nie spójności płyty z oryginałem więc takie granie gdzie co chwila zacznie wywalać się błąd jest (sam powiedz) do d..y.
     
  10. Freelander

    Freelander Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A wywaliło komuś kiedyś Batmana? Bo z tego co czytam to ludzie tylko nie mogą tego nagrać.

    BTW. To, że nie możecie nagrać Batmana poprawnie to tylko i włącznie wina Waszych nagrywarek, dlatego jedni dają radę a inni zaśmiecają forum tysiącem pytań o layerbreak.
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    BATMAN NIE MA CIV
    TEN KOMUNIKAT W BATMANIE POJAWIA SIE DOPIERO GDY WSADZIMY FORZE DO NAPEDU!!!!!!!
    przeszedłem batmana w całości i nie wyskoczył komunikat napęd lte_ON i wypalarka samsung LB ten co był w wersji complex;))
     
  12. Bartoj11

    Bartoj11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. dragowwl

    dragowwl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam - przed wypaleniem w imgburn'ie wyskakuje komunikat że "wydaje się że za mało miejsca na płycie do wypalenia tego obrazu" i podaje parametry obrazu i płyty. To normalne przy tym obrazie?

    thx z góry za pomoc

    [​IMG]
     
  14. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, skoro w BATMANIE wywala błęda tylko przez to że wcześniej wywaliło przy FORZA4 , to czy wiecie może czy jak grałem tylko w demko Forzy4
    i żaden błąd nie wyskoczył, to czy mogę śmiało nagrać BATMANA ?? nie będzie błędów i wywalania do dasha ??

    mam LT2.0 drillowany xbox slim i dash 13599. Proszę o odp. pozdrawiam
     
  15. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Hola hola. Tu jest dział z problemami z grą a nie z jej nagraniem. Zamykam. Później przeniosę do kosza, chyba że inny mod to zrobi. Z taptalka się źle moderuje.

    Wysłano z Xperii X8
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum