1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City obraz .iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Michas303, Marzec 12, 2012.

  1. Michas303

    Michas303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Pobrałem nie dawno z internetu Batman.A.C-XPG rozmiar 8,13GB. Chcę go nagrać na płytkę pod przeróbkę LT 2. Możecie podać poradniki co i jak dokładnie krok po kroku ?

    Ps. Kiedy pojawiła się przeróbka LT-2 i LT-3 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Michas303

    Michas303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Czyli mam pewnie przeróbkę 2.0. No nic, zobaczę co wyjdzie z tego nagrywania :p Dzięki za pomoc.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Michas303

    Michas303 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ok. Mam jeszcze kilka pytań. Znalazłem w domu stare płytki Verbatim 4,7GB. Nadadzą się ? Gra ma ponad 8gb, czy da rady ją nagrać na 2 takich płytkach czy musi być na jednej ? I muszę coś przez abgx przepuszczać czy nie ? Dodatkowo w tym 1 poradniku piszę żeby zrobić topology. Muszę to zrobić czy jest to opcjonalne ?

    Spoof napędu raczej nie miałem, kupiłem konsole od razu w pudle i nic mi nie wiadomo o wymienianiu go.

    Czytałem także że zamiast IMGBurn lepiej używać jakiegoś clonedvd. To prawda ? Nagrywarki Ihas nie mam.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie ma takiej opcji, że sobie nagrasz na dwie płyty... LT czyta tylko z płyt DVD DL. Tak musisz zmienić topologie na LT 2.0 tak jak jest w poradniku.
     
Wczytywanie...

Poleć forum