1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman Arkham City-opinie i wszystko na temat gry.

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez djploki, Październik 13, 2011.

  1. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Co za gra! Właściwie to już nie gra tylko film.Nie można się oderwać.Miasto wygląda fenomenalnie,właściwie to wszystko w tej grze jest fenomenalne.Mamy chyba grę roku 2011.
    I w dodatku jest z polskimi napisami.Ten rok dla konsol jest jednym z lepszych od dłuższego czasu.A dla Xboxa 360 szczególnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    Bardzo sie z tego ciesze i nie moge sie doczekac aż tą gre odpale !! Zarwę nocke a potem na uczelnie :D
     
  4. lamparcicho

    lamparcicho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gra poezja :)

    jednak po przejściu 57% fabuły głównej (za mną tylko jedna z 12 misji pobocznych), nie zagrałem ani razu catwoman :( jeżeli kocice odblokowuje DLC to jest niefajnie i tyle; narzekał za dużo nie będe bo przecież gram za free

    proszę, żeby ktoś kto zagra kotką się pochwalił
     
  5. matii909

    matii909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Gra super , jest lepsza od poprzedniczki , bardziej rozbudowana , jest więcej postaci a tak że miasto które zostało bardzo dobrze zaprojektowane , bardzo dobrze widać wszystkie detale . Widać że panowie ze studia bardzo przyłożyli się do tej produkcji . Następnym plusem jest język PL ( napisy) dzięki temu "batman" zyska nowych fanów , ciekawa jest również fabuła , jest to główny smaczek gry . Grę polecam bez dwóch zdań , gdy bym nie był "piratem" kupił bym orginalną grę
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Gra jest WOWWWWWWWWWWWW!!! ASYLUM może się schować;))
    a tak po za tym to catwoman bundle pack to niby dodatkowe misje w kampani 2 i skórki i ktoś powiedział że grał catwoman ja nie wiem jeszcze nią nie grałem ale pewnie bedzie bo to dlc dostaje sie przy pre orderze;)) czyli ci co kupią w slepie po premierze nie dostaliby kodu to byłoby nierówne więc nie bujta się catwoman zagramy;))

    EDIT nie pogramy catwoman Rockstedy napisało aby grać CW trzeba mieć vip passa który osobno kosztuje 800MSP

    a i nast gościowi wyskoczył bład ale w gearsach oni chyba nagrywają te gry lodówką bo mnie wszystko działa;))
     
  7. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Gra jest MEGA, grafika, świetnie wykonana walka, zagadki Riddlera - miodzio!
    Tylko nie mogę się dostać do komendy policji, tam gdzie jest Freeze. Jak tam wejść? Skończyły mi się pomysły i jestem ślepy. :(
     
  8. capone

    capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja właśnie się męczę w muzeum w pomieszczeniu, gdzie Pingwin do nas strzela z tej broni od Freeze'a i nie wiem co tam zrobić :/
     
  9. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Widzę same pozytywne wypowiedzi, i już sikam po nogam na myśl o tej grze szczególnie, że jest w wersji PL!!! Dla mnie poprzednia część urywała łeb więc jeśli ta jest lepsza to już nie wiem, pewnie gra roku się kłania przynajmniej dla mnie!!!
     
  10. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dwóch uzbrojonych gości od Jokera (o ile się nie mylę, w każdym razie dwóch opryszków :p ) kombinuje coś przy rolecie. Nad nią jest to coś, w co się strzela tym impulsem elektrycznym. Trochę ci się uchyli i wślizgiem tam wbijasz ;) Mam nadzieję, że napisałem to jakoś zrozumiale :p
     
  11. capone

    capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A z tym Pingwinem strzelającym do ciebie z broni Freeze'a co zrobić ? ;)
     
  12. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jeszcze nie wchodziłem do muzeum, bawię się w misje poboczne ;)
     
  13. lamparcicho

    lamparcicho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    do pingwina trzeba podejść tym mostkiem jak najbliżej, on przestanie strzelać i podniesie broń do góry, potem użyć na pingwinie gadżetu od freeza i szybko podbiec do niego i z pionchy :D
     
  14. capone

    capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To albo ja coś przegapiłem albo nie spotkałem nigdzie Freez'a i nie mam tego gadżetu...
     
  15. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiadomo cos o zabezpieczeniach CIV w tej grze??Mial ktos blad autoryzacji w trakcie grania???
     
  16. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    w batmanie tego nie ma!!!!!!!!!!!!!
    Tu piszemy tylko opinie lub jak ktoś ma problemy z przejściem gry!!!!!!!!!!!
     
  17. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    jaka wersje polecacie ??

    Batman Arkham City XBOX360-COMPLEX czy Batman Arkham City 0800 RF XBOX360-XPG

    Dzieki za odpowiedz
     
  18. bychuuu

    bychuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pierwsza chyba nie ma napisów PL, a druga ma.
     
  19. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Człowieku wiesz co to OPINIA?!

    Ja już mam za sobą 72% ukończonej głównej fabuły. Bosowie nie są zbyt trudni na razie miałem problemy z pokonaniem Jokera, ale w końcu się udało.
    Batman zasługuje na miano gry ROKU.
     
  20. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Koledzy gdzie jest Freez uratowałem gliny w zbrojowni a tam jest tylko jego kombinezon w gablocie jego nie potrafię znaleźć .Jest tam jeszcze silnik traktuje go impulsem ale nic się nie dzieje
     
  21. bychuuu

    bychuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poziom hard jest na poziomie pierwszej części? Liczę na jakieś wyzwanie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum