1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman: Arkham City Problem, bład

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Furius1, Styczeń 18, 2012.

  1. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas gry na samy poczatku w 1 misji uratuj kobiet kot kiedy wchodze do sadu wyskakuje komunikat : wykryto uszkodzone zawartosci do pobrania,jezeli zawartosc jest uszkodzona,pobierz ja ponownie lub usun ja za pomoca interfejsu glownego konsoli xbox
    Miał ktoś juz taki problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie miał nikt takiego problemu? Nagralem 2 raz i to samo.
     
  4. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Stawałbym na uszkodzony plik obrazu.

    Wysłane z mojego Desire HD
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Było już o tym. Spróbuj zainstalować na dysku, wyczyścić cache. Jest też chyba jakiś patch, który gra pobiera z xbl.
     
  6. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy probie instalacji na dysk ten sam blad przy 23% na obu plytkach jakie nagralem
     
  7. krisp_24

    krisp_24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ja tak mialem poprostu na pendrive zgraj TU dla batmana i graj z pendrivem chodzi bezproblemowo
     
  8. Jakub Szewczyk

    Jakub Szewczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrałem Obraz jeszcze raz na Verbatimie i wszystko śmiga
     
  9. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzie mogę pobrać te "TU" do Batmana?
    Ktoś wie?
     
  10. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ponawiam pytanie o te "TU" co to jest? gdzie to pobrać?
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  12. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgranie tu na pendrive nie pomoglo ten sam blad pojawil sie jeszcze wczesniej podczas zjazdu winda
     

Wczytywanie...

Poleć forum