1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Batman: Arkham City Problem, bład

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Furius1, Styczeń 18, 2012.

  1. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas gry na samy poczatku w 1 misji uratuj kobiet kot kiedy wchodze do sadu wyskakuje komunikat : wykryto uszkodzone zawartosci do pobrania,jezeli zawartosc jest uszkodzona,pobierz ja ponownie lub usun ja za pomoca interfejsu glownego konsoli xbox
    Miał ktoś juz taki problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie miał nikt takiego problemu? Nagralem 2 raz i to samo.
     
  4. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Stawałbym na uszkodzony plik obrazu.

    Wysłane z mojego Desire HD
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Było już o tym. Spróbuj zainstalować na dysku, wyczyścić cache. Jest też chyba jakiś patch, który gra pobiera z xbl.
     
  6. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy probie instalacji na dysk ten sam blad przy 23% na obu plytkach jakie nagralem
     
  7. krisp_24

    krisp_24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam ja tak mialem poprostu na pendrive zgraj TU dla batmana i graj z pendrivem chodzi bezproblemowo
     
  8. Jakub Szewczyk

    Jakub Szewczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrałem Obraz jeszcze raz na Verbatimie i wszystko śmiga
     
  9. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzie mogę pobrać te "TU" do Batmana?
    Ktoś wie?
     
  10. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ponawiam pytanie o te "TU" co to jest? gdzie to pobrać?
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  12. Furius1

    Furius1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgranie tu na pendrive nie pomoglo ten sam blad pojawil sie jeszcze wczesniej podczas zjazdu winda
     
Wczytywanie...

Poleć forum